Sposób przygotowania:
Filet z kurczaka z szynką i serem.
Filetujemy piersi z kurczaka na cienkie kotlety.
Przyprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy na patelni tłuszcz kładziemy filety na rozgrzanej patelni z tłuszczem. Podsmażamy 3 minuty z jednej strony, przewracamy na drugą stronę i od razu kładziemy plater szynki na fileta, po 2 minutach kładziemy plaster żółtego sera i czekamy aż na się roztopi. Gotowe:)
Dla urozmaicenia smaku na plaster szynki możemy wycisnąć trochę ketchupu czy też majonezu, ewentualnie położyć plaster pomidora. Pomysłowość pozostawiam Wam!
Przyprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy na patelni tłuszcz kładziemy filety na rozgrzanej patelni z tłuszczem. Podsmażamy 3 minuty z jednej strony, przewracamy na drugą stronę i od razu kładziemy plater szynki na fileta, po 2 minutach kładziemy plaster żółtego sera i czekamy aż na się roztopi. Gotowe:)
Dla urozmaicenia smaku na plaster szynki możemy wycisnąć trochę ketchupu czy też majonezu, ewentualnie położyć plaster pomidora. Pomysłowość pozostawiam Wam!