Jeżeli świetnie odnajdujesz się w kuchni, masz pełno pomysłów i porad i chciałbyś się nimi podzielić - dodaj je do Gotujmy.pl.
Z początkiem lutego rusza nowy konkurs, w którym do wygrania są ksiązki (tym razem nie związane z kulinariami), z których można się dowiedziec m. in. czy Szekspir naprawde nie znosił swojej żony skoro zapisał jej w testamencie tylko łóżko... i to nie najlepsze...
W panelu użytkownika, w zakładce DODAJ od niedawna jest możliwość umieszczania własnych kulinarnych przemyśleń. Jeśli chcesz pochwalić się dobrze sprawdzoną poradą, bądź taką, przekazywaną z pokolenia na pokolenia, czy uchylić rąbka tajemnicy własnej kuchni - czekamy z niecierpliwością, a dziesięciu użytkowników, którzy w lutym dodadzą najwięcej porad nagrodzimy.
Jeżeli zatem wiesz co zrobić, kiedy przesolisz rosół, jak usmażyć puszystego omleta, czym przyprawić rybę i znasz inne kuchenne tajniki - z poczatkiem lutego stań w konkursowe szranki!
Więcej szczegółów wkrótce
zmieniono 3 razy (ostatnio 24 mar 2009 23:17 przez dobry)
A od lutego ruszamy z nowym konkursem !
Obserwuj wątekOdp: A od lutego ruszamy z nowym konkursem !
Natala1210
Odp: A od lutego ruszamy z nowym konkursem !
astra
A od lutego ruszamy z nowym konkursem !
Z początkiem lutego rusza nowy konkurs, w którym do wygrania są ksiązki (tym razem nie związane z kulinariami), z których można się dowiedziec m. in. czy Szekspir naprawde nie znosił swojej żony skoro zapisał jej w testamencie tylko łóżko... i to nie najlepsze...
W panelu użytkownika, w zakładce DODAJ od niedawna jest możliwość umieszczania własnych kulinarnych przemyśleń. Jeśli chcesz pochwalić się dobrze sprawdzoną poradą, bądź taką, przekazywaną z pokolenia na pokolenia, czy uchylić rąbka tajemnicy własnej kuchni - czekamy z niecierpliwością, a dziesięciu użytkowników, którzy w lutym dodadzą najwięcej porad nagrodzimy.
Jeżeli zatem wiesz co zrobić, kiedy przesolisz rosół, jak usmażyć puszystego omleta, czym przyprawić rybę i znasz inne kuchenne tajniki - z poczatkiem lutego stań w konkursowe szranki!
Więcej szczegółów wkrótce