Henia napisał(a):Senqa napisał(a):Henia napisał(a):Senqa napisał(a):Pyza napisał(a):dokładnie tak dzieje się i u mnie... Nie moge nikomu sie podlizac ... Dobrym komentarzem Dodaj komentarz normalnie, nie zwracaj uwagi na komunikat.Wejdź za chwilę i zobaczysz,że mimo komunikatu komentarz jest! Miłego podlizywania! Dziekuje Pani Heniu Nasza Kochana ;-) Hehe .... A tak na serio,to dziekuje ;-) No, doceniam pierwszą próbę podlizywania ale lepiej by mi to brzmiało, bez tej PANI! Cieszę się,że pomogłam! Dobrze Heniu ;D To ja Marta
Senqa napisał(a):Henia napisał(a):Senqa napisał(a):Pyza napisał(a):dokładnie tak dzieje się i u mnie... Nie moge nikomu sie podlizac ... Dobrym komentarzem Dodaj komentarz normalnie, nie zwracaj uwagi na komunikat.Wejdź za chwilę i zobaczysz,że mimo komunikatu komentarz jest! Miłego podlizywania! Dziekuje Pani Heniu Nasza Kochana ;-) Hehe .... A tak na serio,to dziekuje ;-) No, doceniam pierwszą próbę podlizywania ale lepiej by mi to brzmiało, bez tej PANI! Cieszę się,że pomogłam!
Henia napisał(a):Senqa napisał(a):Pyza napisał(a):dokładnie tak dzieje się i u mnie... Nie moge nikomu sie podlizac ... Dobrym komentarzem Dodaj komentarz normalnie, nie zwracaj uwagi na komunikat.Wejdź za chwilę i zobaczysz,że mimo komunikatu komentarz jest! Miłego podlizywania! Dziekuje Pani Heniu Nasza Kochana ;-) Hehe .... A tak na serio,to dziekuje ;-)
Senqa napisał(a):Pyza napisał(a):dokładnie tak dzieje się i u mnie... Nie moge nikomu sie podlizac ... Dobrym komentarzem Dodaj komentarz normalnie, nie zwracaj uwagi na komunikat.Wejdź za chwilę i zobaczysz,że mimo komunikatu komentarz jest! Miłego podlizywania!
Pyza napisał(a):dokładnie tak dzieje się i u mnie... Nie moge nikomu sie podlizac ... Dobrym komentarzem
dokładnie tak dzieje się i u mnie...
Moj maz robo wlasnie chleb ;D
trzeba dodać komentarz i odswiezyc stronę. To fakt, tak nie powinno być, po weekendzie trzeba będzie się tym zajac
Ale ten temat toczy się w wątku TU ZGŁASZAMY PROBLEMY!
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Blad ...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Blad ...
Henia
Odp: Odp: Odp: Blad ...
cherry
ponieważ informacja o mężowskim chleba wypiekaniu pojawia się w tym wątku odpowiedzieć na to mogę tylko...
"To błąd!"
Odp: Odp: Blad ...
Senqa
Moj maz robo wlasnie chleb ;D
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Blad ...
Senqa
Dobrze Heniu ;D To ja Marta
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Blad ...
Henia
No, doceniam pierwszą próbę podlizywania ale lepiej by mi to brzmiało, bez tej PANI!
Cieszę się,że pomogłam!
Odp: Blad ...
cherry
Odp: Odp: Odp: Odp: Blad ...
Senqa
Dziekuje Pani Heniu Nasza Kochana ;-) Hehe ....
A tak na serio,to dziekuje ;-)
Odp: Odp: Odp: Blad ...
Henia
Dodaj komentarz normalnie, nie zwracaj uwagi na komunikat.Wejdź za chwilę i zobaczysz,że mimo komunikatu komentarz jest! Miłego podlizywania!
Senqa
Nie moge nikomu sie podlizac ... Dobrym komentarzem
Senqa
a wlasnie szkalam,ale przeoczylam widocznie ))