Chciałam serdecznie podziękować wszystkim za troskę , a Redakcji za pamięć i życzenia powrotu do zdrowia ( właśnie odebrałam przesyłkę kurierską ).
Sprawiliście mi olbrzymią radość.
Mam nadzieję, że odzyskam siły by móc być znów aktywną na stronie.
Przesyłam całuski dla całej Redakcji i wszystkich użytkowników.
Kochani
Pięknie dziękuję za miłe słowa.Czuję się ,, jako-tako,,, z gotowaniem na razie cienko bo pogoda doskwiera , a na dodatek akurat na 2 tygodnie przyleciała moja córka z mężem i 2 synami i to Ona przejęła troskę o posiłki.
Żeby nie to , że sił mi brak to pewnie by mnie ciągali po mieście ( z obiadami w restauracjach).
Dałam się zabrać na wycieczkę na Wały Chrobrego, rejs stateczkiem po Odrze ( wnuki były zachwycone), a na końcu na obiad w rosyjskiej restauracji Ładoga.
Do domu wróciłam padnięta , ale miny dzieciaków warte były tego.
Na zdjęciach:
-Restauracja Ładoga ( na barce zacumowanej na Odrze
-murale na filarach podpierających estakadę nad Odrą
Grażynko, dziękuję Ci za przemiłą i bardzo owocną współpracę
Życzę Ci, żebyś jak najszybciej wróciła do zdrówka. Trzymaj się dzielnie i odwiedzaj nas często.
Bunia przechodzi w stan spoczynku
Obserwuj wątekOdp: Bunia przechodzi w stan spoczynku
Babciagramolka
Chciałam serdecznie podziękować wszystkim za troskę , a Redakcji za pamięć i życzenia powrotu do zdrowia ( właśnie odebrałam przesyłkę kurierską ).
Sprawiliście mi olbrzymią radość.
Mam nadzieję, że odzyskam siły by móc być znów aktywną na stronie.
Przesyłam całuski dla całej Redakcji i wszystkich użytkowników.
Odp: Bunia przechodzi w stan spoczynku
Babciagramolka
Pięknie dziękuję za miłe słowa.Czuję się ,, jako-tako,,, z gotowaniem na razie cienko bo pogoda doskwiera , a na dodatek akurat na 2 tygodnie przyleciała moja córka z mężem i 2 synami i to Ona przejęła troskę o posiłki.
Żeby nie to , że sił mi brak to pewnie by mnie ciągali po mieście ( z obiadami w restauracjach).
Dałam się zabrać na wycieczkę na Wały Chrobrego, rejs stateczkiem po Odrze ( wnuki były zachwycone), a na końcu na obiad w rosyjskiej restauracji Ładoga.
Do domu wróciłam padnięta , ale miny dzieciaków warte były tego.
Na zdjęciach:
-Restauracja Ładoga ( na barce zacumowanej na Odrze
-murale na filarach podpierających estakadę nad Odrą
- Wały Chrobrego od strony wody ( ze stateczku)
Odp: Odp: Bunia przechodzi w stan spoczynku
zozolek
MagdaMM
olusssiAA
Cieplutko pozdrawiam
iziona
Polpal
Magdalenaa
Życzę Ci, żebyś jak najszybciej wróciła do zdrówka. Trzymaj się dzielnie i odwiedzaj nas często.
Wszystkiego dobrego!
renatka1
misia5