majgrz11maja, to w zasadzie nie ma znaczenia - po prostu jak patyczek będzie suchy, to można wyjąć Piekarniki, kuchenki i inne wynalazki starsze lub nowsze są różne i dlatego ciężko napisać tak, żeby wszystkim odpowiadało Mogę napisać, jak jest u mnie - piekarnik elektryczny (chyba), temp. z reguły 180*C i piecze się, no nie wiem, ok. 35-45 min. Sam musisz sprawdzić, jeśli zdecydujesz się akurat na mój przepis Uprzedzę jednak, że ten chlebek odbiega w smaku i konsystencji od tych sklepowych - mnie to pasuje
Tak modne ostatnio stało się wyrób domowego pieczywa , że nabrałem ochoty wypróbować jeden z przepisów .Jednak ma za mało informacji takich jak temperatury, czas pieczenia w opisach .Gdzie lepiej piec w piekarniku czy w urządzeniu i takie tam techniczne sprawy.Myślę że doświadczenie w pieczeniu pieczywa i ciast jest bardzo ważne
Chlebek z Ardei - komentarze
Obserwuj wątekOdp: Odp: Chlebek z Ardei - komentarze
Shaera
Odp: Chlebek z Ardei - komentarze
majgrz11maja
Chlebek z Ardei - komentarze
Babcia Halinka
Cały przepis: Chlebek z Ardei