Chlebek z Ardei - komentarze

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Chlebek z Ardei - komentarze

Shaera
  • Shaera

  • Posty: 7
  • Przepisy: 4
  • Artykuły: 0
majgrz11maja, to w zasadzie nie ma znaczenia - po prostu jak patyczek będzie suchy, to można wyjąć Piekarniki, kuchenki i inne wynalazki starsze lub nowsze są różne i dlatego ciężko napisać tak, żeby wszystkim odpowiadało Mogę napisać, jak jest u mnie - piekarnik elektryczny (chyba), temp. z reguły 180*C i piecze się, no nie wiem, ok. 35-45 min. Sam musisz sprawdzić, jeśli zdecydujesz się akurat na mój przepis Uprzedzę jednak, że ten chlebek odbiega w smaku i konsystencji od tych sklepowych - mnie to pasuje

Odp: Chlebek z Ardei - komentarze

majgrz11maja
Tak modne ostatnio stało się wyrób domowego pieczywa , że nabrałem ochoty wypróbować jeden z przepisów .Jednak ma za mało informacji takich jak temperatury, czas pieczenia w opisach .Gdzie lepiej piec w piekarniku czy w urządzeniu i takie tam techniczne sprawy.Myślę że doświadczenie w pieczeniu pieczywa i ciast jest bardzo ważne

Chlebek z Ardei - komentarze

Babcia Halinka
Inny, ciekawy smak domowego pieczywa ^.-...

Cały przepis: Chlebek z Ardei

Odpowiedz na/ edytuj Chlebek z Ardei - komentarze