Ciasteczka te zawsze robię z podwójnej porcji ,bo są naprawdę pyszne i znikają w mig. Przyznam,że łatwo się nie zagniata ciasta ,bo jest dość rzadkie . Podsypuję mąką tyle żeby dało się zagnieść i na podwójną porcję daję jedno jajko mniej . Ciasto wałkuję dość cienko bo drożdzowe trochę wyrasta ale i ciasteczka są smaczniejsze .Forma ciastek może być różna, tą sama wykombinowałam , bo robi się najszybciej.
Odp: Ciasteczka drożdzowe z marmoladką - komentarze
Ciasteczka drożdzowe z marmoladką - komentarze
Obserwuj wątekOdp: Ciasteczka drożdzowe z marmoladką - komentarze
misia53
Odp: Ciasteczka drożdzowe z marmoladką - komentarze
misia53
Odp: Ciasteczka drożdzowe z marmoladką - komentarze
misia53
Ciasteczka drożdzowe z marmoladką - komentarze
Babcia Halinka
Cały przepis: Ciasteczka drożdzowe z marmoladką