hm , to jest tak na estetyke dania oczywiście wpływa estetyka , masło maslane ...normalne , ale na jego smak niekoniecznie to jak sie je podało ....przykład ; czy wolisz kiełbase z ogniska na porcelanie czy na patyku?....
dobre ... ale nie pytałem o smak tylko właśnie o wygląd....
hm , to jest tak na estetyke dania oczywiście wpływa estetyka , masło maslane ...normalne , ale na jego smak niekoniecznie to jak sie je podało ....przykład ; czy wolisz kiełbase z ogniska na porcelanie czy na patyku?....
i to i to oryginalna zastawa jest bardzo miła nawet jak danie jest zwykłe przykładem tu może być mój koszyczek na chleb na Wielkanoc w kształcie kaczki niby zwykły chleb a podany na ładnym prezentuje się odświętnie
co bardziej ...
Obserwuj wątekOdp: co bardziej ...
cremebrule
Odp: co bardziej ...
mediana
Odp: co bardziej ...
cremebrule
Odp: co bardziej ...
jarek-energy
Odp: co bardziej ...
mediana
Odp: Odp: co bardziej ...
chef
dobre ... ale nie pytałem o smak tylko właśnie o wygląd....
Odp: co bardziej ...
jarek-energy
Odp: co bardziej ...
mediana
Odp: co bardziej ...
dobry
Odp: co bardziej ...
cremebrule