co czytamy ?

Obserwuj wątek

Odp: co czytamy ?

margarytka
W większości kobiecych gazet takich jak np: „Pani domu” „Naj” „Party” „Przyjaciółka” „Viva”…tylko trzeba się nachodzić po kioskach i sprawdzać w jakiej gazecie co jest

gosiapiotrek23
a w jakich gazetech są takie ksiązki

margarytka
Zgadza się bywają książki podzielone na części ale wtedy jest to napisane na samej książce czy też na gazecie.Ja z tych gazetowych ostatnio nabyłam wspomniane już „Kolorowe szkiełka”,oraz „Dom nad rozlewiskiem” , „Jestem nudziarą”…no i też wtedy ceny są dużo niższe,np. zamiast 32.90 za „Dom…” zapłaciłam 8.99.Myślę że warto szukać tych pojedynczych książek w gazetach.

Odp: Odp: co czytamy ?

Noruas
  • Noruas

• Przepisy: 549
  • Artykuły: 40
Naprawdę? Jak ja patrzyłam były całe tylko małym druczkiem.

gosiapiotrek23
ale w gazetach najczęsciej są ksiązki podzielone na częsci i trzeba kupić kilka

Noruas
  • Noruas

Masz rację, dodatki do gazet są fajne

margarytka
50 twarzy ma kiepskie recenzje.Jest o niej głośno.Jak nadarzy się okazja to ją przeczytam….Wracając jeszcze do tytułów i autorów to przeczytałam kilka książek Paulo Coelho,Stephen King też ma dość ciekawe tytuły.Stieg Larsson „Trylogia Millennium”….co do kupna to niekiedy w marketach np.Carrefour mają dobre ceny,jak również te co w czasopismach wrzucają jako dodatki.

gosiapiotrek23
nio w biedronce tak mozna trafić. ja to jeszcze kupuje w DOM KSIAZKI mozna tam kupic ksiazki do 15 zł bardzo ciekawe i o róznej tematyce.

Odp: Odp: co czytamy ?

Noruas
  • Noruas

Empik
Miewają świetne promocje, zniżkę przy zakupie przez neta.
Czasem w biedronce też się fajny tytuł pojawi po niskiej cenie.

gosiapiotrek23
Ja też nie czytałam choć jest bardzo głosno o tej książce. A gdzie kupujecie książki?

Odpowiedz na/ edytuj co czytamy ?