Pietrucha do chrupania? No ja mam świra na warzywa, chrupię cały dzień kalarepkę, marchewkę, truskawki, ale pietruszki w życiu nie próbowałam chrupnąć.
Witam wszystkich
Ta zupa z młodych warzyw wygląda bosko... Mam takiego świra na punkcie warzyw kiedy jest tak gorąco, ogólnie jestem trawożerna, ale teraz to przechodzę samą siebie... śniadanie tradycyjna mizeria, obiad placki z cukinii, kolacja kalafior z pomidorem i jogurtem naturalnym, a między czasie truskawki, marchew a nawet pietruszka, tak do chrupania... Wy też macie taką dziwaczną ochotę na trawę, czy tylko ja do reszty sfiksowałam )))?
Ewa,widze,ze Ty to taka rybna kobietka jestes,bardzo dobrze,rybki sa zdrowe ...i lubia plywac
Nie przejmuj sie ja tez przybralam na wadze,zawsze przybieram tutaj w Londynie,chyba mi ta tutejsza chemia nie sluzy
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
gosia290
Z góry dziękuję!
Odp: co dzisiaj na obiad?
iwoneczka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
iwoneczka
Czesiu
Ambryll
Agutia
Ta zupa z młodych warzyw wygląda bosko... Mam takiego świra na punkcie warzyw kiedy jest tak gorąco, ogólnie jestem trawożerna, ale teraz to przechodzę samą siebie... śniadanie tradycyjna mizeria, obiad placki z cukinii, kolacja kalafior z pomidorem i jogurtem naturalnym, a między czasie truskawki, marchew a nawet pietruszka, tak do chrupania... Wy też macie taką dziwaczną ochotę na trawę, czy tylko ja do reszty sfiksowałam
eli_555
1.krupnik na wędzonce
2.zupa z młodych warzyw
Netka
Nie przejmuj sie ja tez przybralam na wadze,zawsze przybieram tutaj w Londynie,chyba mi ta tutejsza chemia nie sluzy
Netka