evita0007 napisał(a):zbysiowa napisał(a):evita0007 napisał(a):zbysiowa napisał(a):evita0007 napisał(a):U mnie pyszność polędwica z tuńczyka mmm Już lecę szukać tego tuńczyka) I co był Jest, znalazłam u Ciebie hahhahaa Łeeeee myślałam że na prawdę hihihih Na prawdę to będzie w piatek, na obiadek
zbysiowa napisał(a):evita0007 napisał(a):zbysiowa napisał(a):evita0007 napisał(a):U mnie pyszność polędwica z tuńczyka mmm Już lecę szukać tego tuńczyka) I co był Jest, znalazłam u Ciebie hahhahaa Łeeeee myślałam że na prawdę hihihih
evita0007 napisał(a):zbysiowa napisał(a):evita0007 napisał(a):U mnie pyszność polędwica z tuńczyka mmm Już lecę szukać tego tuńczyka) I co był Jest, znalazłam u Ciebie hahhahaa
zbysiowa napisał(a):evita0007 napisał(a):U mnie pyszność polędwica z tuńczyka mmm Już lecę szukać tego tuńczyka) I co był
evita0007 napisał(a):U mnie pyszność polędwica z tuńczyka mmm Już lecę szukać tego tuńczyka)
U mnie pyszność polędwica z tuńczyka mmm
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
missMarietta
Odp: co dzisiaj na obiad?
Justine27
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
No to już czekam jak ją przygotujesz.
U nas dzisiaj polędwiczka,młode ziemniaki i ogórek korniszon
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Na prawdę to będzie w piatek, na obiadek
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
Łeeeee myślałam że na prawdę hihihih
kasiunia.1981
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Jest, znalazłam u Ciebie hahhahaa
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
I co był
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Już lecę szukać tego tuńczyka)
zbysiowa