U mnie kolorowa zupa marchewkowa. Kolorowa, bo z kilku kolorów marchewek. Użyłam białej, żółtej tradycyjnej oraz czerwonej. Nie dodałam tylko fioletowej, bo kolor byłby mało marchewkowy
Bardzo ciekawa jestem takiej kolorowej zupki marchewkowej,pewnie dlatego że nie widziałam nigdy takich kolorów marchewki.Dodasz ją do swoich przepisów?Brzmi smacznie
U mnie kolorowa zupa marchewkowa. Kolorowa, bo z kilku kolorów marchewek. Użyłam białej, żółtej tradycyjnej oraz czerwonej. Nie dodałam tylko fioletowej, bo kolor byłby mało marchewkowy
A u nas leczo z cukinią, ostatnio pierwszy przysmak w naszym domu Zastanawiam się też nad dynią na jutro - w końcu sezon trwa krótko, trzeba wykorzystać!
Opieńki, leczo..mniam, mniam)) A ja się właśnie zastanawiam co ugotować
A u nas leczo z cukinią, ostatnio pierwszy przysmak w naszym domu Zastanawiam się też nad dynią na jutro - w końcu sezon trwa krótko, trzeba wykorzystać!
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
gosiczek821
Bardzo ciekawa jestem takiej kolorowej zupki marchewkowej,pewnie dlatego że nie widziałam nigdy takich kolorów marchewki.Dodasz ją do swoich przepisów?Brzmi smacznie
Odp: co dzisiaj na obiad?
klaudia02111990
Klaudia1
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia5
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
gosiczek821
Ale pysznie ta rybka wygląda,super
U mnie dzisiaj kotleciki parmezanowe z kurczaka z rosołu
Babciagramolka
gosia56
luna19
Jakis tam kurczak na ostro , frytki na szybko i sałaka z zielonych pomidorów ze słoika
i piwo z lodówki
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Opieńki, leczo..mniam, mniam)) A ja się właśnie zastanawiam co ugotować
kiniakk