oj, kochani zazdroszczęu mnie remont i na dodatek mam złamany prawy łokieć-nici z gotowania na kilka misięcy:-((((jem to, co mrożone i przywożone...to przykre i aż nie mogę włazić na tą stronkę bo żal mi..uszy ściska:-(((czy któraś z Was mieszka w trójmieście?:-)))
Darmiono, szybko się kuruj..co to robiłaś/ Zdrówka życzę...ja niestety z drugiego końca Polski
A kochani jeszcze dodam że za godzinke wyjezdzamy na Odre na ryby ,tam zabieramy grila i zamierzamy zrobić kociołek w ognisku ,wiecie o czym mówie,ziemniaki,buraczki,cebula i jako miesko królik no i oczywiście wieczorami kiełbaski z ogniska.Zachęcam wszystkich do takiego wspaniałego spedzenia ostatnich w miare miłych wekendów]
Aż zazdroszczę) Miłego wypoczynku
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Do mama iza ,masz kapuste ze swojego ogródka?Super sprawa ,tam jeszcze własnego posiadasz ?botwinke,cukinie ?Napisz prosze jak ci to idzie i jakie masz porównanie z warzywami z ryneczku,czy też sklepu.Czekam na odpowiedz,w poniedziałek tu będe bo jeszcze mam pare pytań o mrożenie warzyw.
A kochani jeszcze dodam że za godzinke wyjezdzamy na Odre na ryby ,tam zabieramy grila i zamierzamy zrobić kociołek w ognisku ,wiecie o czym mówie,ziemniaki,buraczki,cebula i jako miesko królik no i oczywiście wieczorami kiełbaski z ogniska.Zachęcam wszystkich do takiego wspaniałego spedzenia ostatnich w miare miłych wekendów]
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
Mmmmm aż zazdroszczę takich zbiorów
u nas wczorajsze gołąbki a potem piekę karkóweczkę
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
bajtek
Wczoraj były zbierane i od razu czyszczone, obierane i gotowane. Więc ...jak wyżej napisałam cyt. "Ja już na dzisiaj mam obiad "
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Bajtek, tak na surowo?
Odp: co dzisiaj na obiad?
bajtek
zbysiowa
Darmiono, szybko się kuruj..co to robiłaś/ Zdrówka życzę...ja niestety z drugiego końca Polski
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Aż zazdroszczę) Miłego wypoczynku
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
Dziękuję
Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa