super,ja dzisiaj pewnie nie dodam zdjęcia,ale jestem w trakcie robienia małego torcika z okazji ... pierwszego ząbka mego wnusia i po raz pierwszy zrobię go nieco inaczej,nie mówię,aby nie zapeszyć
mój torcik w przepisach,chcecie zobaczcie sami,może wam podsunie jakiś pomysł a zdjęcia na forum w innym wątku np.co do kawusi itp
super,ja dzisiaj pewnie nie dodam zdjęcia,ale jestem w trakcie robienia małego torcika z okazji ... pierwszego ząbka mego wnusia i po raz pierwszy zrobię go nieco inaczej,nie mówię,aby nie zapeszyć
Piecze się biszkopt kakaowy i zrobię z niego "krecika" czyli przełożę go bananem i bitą śmietaną. A w niedziele rano tort na zamówienie dla macochy na urodziny będzie śmietanowo- truskawkowy a dekoracja z bratków zrobię mu zdjęcie to się pochwalę
Piecze się biszkopt kakaowy i zrobię z niego "krecika" czyli przełożę go bananem i bitą śmietaną. A w niedziele rano tort na zamówienie dla macochy na urodziny będzie śmietanowo- truskawkowy a dekoracja z bratków zrobię mu zdjęcie to się pochwalę
a ja dzisiaj zrobiłam pierwszy raz tort piętrowy na zamówienie z okazji 18 urodzin i nie wiem,czy spełnił oczekiwania odbiorcy,natomiast ścinki tortu wykorzystałam jako bazę deseru,zdjęcie dodam później
Co dzisiaj na podwieczorek?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?
esterka22
Mniam, mniam zjadłabym te paczusie!
Odp: Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?
A.B.
mój torcik w przepisach,chcecie zobaczcie sami,może wam podsunie jakiś pomysł a zdjęcia na forum w innym wątku np.co do kawusi itp
Odp: Co dzisiaj na DESER ??????????????????
kwatermistrz
Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?
andzia67
A.B.
andzia67
A.B.
no noczekamy
Sonduli
A.B.
andzia67
O własnie Evitka , podsunęłaś mi fajny pomysł, juz dawno u mnie nie było sałatki, a twoja tak apetycznie wyglada że narobiłam sobe smaku