co dzisiaj na śniadanie?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

olmanka
  • olmanka

• Przepisy: 444
  • Artykuły: 5
ooo właśnie, muszę kiedyś spróbować kakao z piankami.. mniam! świetny pomysł, oj tak często jem z bitą śmietaną

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
Pasztet z mięsa rosolowego oraz wątróbki,z ziołami
obrazek

Netka
  • Netka

U nas bylo wczoraj i będzie dzisiaj min kakao z piankami Marshmallows,bardzo smakuje moim dzieciom
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
kupilam je w Nowym Jorku za 99 centow 110 W 32nd St
(between Avenue Of The Americas & Penn Plz) - w sklepie Jack's World - taki dwupietrowy gdzie sa fajne tanie rzeczy . cos jak u nas sklepy po 5 zl, tyle ze tam sa takze markowe rzeczy, np tansze kosmetyki MAC, maybelline czy Neutrogena, gadzety do kuchni Wiltona (kupilam forme na tarte z wyciaganym dnem za 3 dolary i silikonowe foremki do muffinek za 2 $ ), wypasione papierowe zastawy na stół, a takze jedzenie

olmanka
  • olmanka

• Przepisy: 444
  • Artykuły: 5
mmm.... ślinka cienkie, u nas była sałatka jarzynowa + herbata z syropem z czarnej porzeczki+ śledzie własnej roboty https://gotujmy.pl/sledzie-pod-pomidorowa-pierzynka,przepisy,127820.html
thegrooba- a gdzie kupiłaś te śliczne i kreatywne serwetki przypominające pieniądze? są prześliczne i do złudzenia prawdziwe

Netka
  • Netka

Na świąteczne śniadanie mieliśmy dzisiaj min śledzia imbirowo-balsamicznego i w mango z papryczką chilli z przepisów Tit i darmoni
Polecam
obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 25 gru 2011 22:13 przez Netka)

Donnna
  • Donnna

• Przepisy: 98
pyszna pasta jajeczna na ziarnistej bułce
obrazek

Donnna
  • Donnna

• Przepisy: 98
zwykly , prosty i totalnie nieskomplikowany naleśnik z serkiem chrzanowym, lososiem i koperkiem
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Zapraszam, a jak coś to dosmażęa to było moje pierwsze wczoraj do łóżka zrobiłam sobie jeszcze bułkę, cos k 23. i pewnie dlatego dzis tak poźno jem chociaż przedtem wypiłam 2 szklanki maślanki, taka dobra, zimna

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
thegrooba napisał(a):

Dziś na śniadanie mini pancakes z bananami, dżemem malonowym mojej mamy i syropem klonowym którego mam dwie butle w zapasie smaki Ameryki wracająi mimo, że na słodko jem rzadko, tak dziś miałam ochotę wielką. Do tego kawa w papierowym kubku

Mniam, mniam - nabrałam ochoty na trzecie śniadanie

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na śniadanie?