kupilam je w Nowym Jorku za 99 centow 110 W 32nd St
(between Avenue Of The Americas & Penn Plz) - w sklepie Jack's World - taki dwupietrowy gdzie sa fajne tanie rzeczy . cos jak u nas sklepy po 5 zl, tyle ze tam sa takze markowe rzeczy, np tansze kosmetyki MAC, maybelline czy Neutrogena, gadzety do kuchni Wiltona (kupilam forme na tarte z wyciaganym dnem za 3 dolary i silikonowe foremki do muffinek za 2 $ ), wypasione papierowe zastawy na stół, a takze jedzenie
mmm.... ślinka cienkie, u nas była sałatka jarzynowa + herbata z syropem z czarnej porzeczki+ śledzie własnej roboty https://gotujmy.pl/sledzie-pod-pomidorowa-pierzynka,przepisy,127820.html
thegrooba- a gdzie kupiłaś te śliczne i kreatywne serwetki przypominające pieniądze? są prześliczne i do złudzenia prawdziwe
Zapraszam, a jak coś to dosmażęa to było moje pierwsze wczoraj do łóżka zrobiłam sobie jeszcze bułkę, cos k 23. i pewnie dlatego dzis tak poźno jem chociaż przedtem wypiłam 2 szklanki maślanki, taka dobra, zimna
Dziś na śniadanie mini pancakes z bananami, dżemem malonowym mojej mamy i syropem klonowym którego mam dwie butle w zapasie smaki Ameryki wracająi mimo, że na słodko jem rzadko, tak dziś miałam ochotę wielką. Do tego kawa w papierowym kubku
Mniam, mniam - nabrałam ochoty na trzecie śniadanie
co dzisiaj na śniadanie?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na śniadanie?
olmanka
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Netka
Netka
thegrooba
(between Avenue Of The Americas & Penn Plz) - w sklepie Jack's World - taki dwupietrowy gdzie sa fajne tanie rzeczy . cos jak u nas sklepy po 5 zl, tyle ze tam sa takze markowe rzeczy, np tansze kosmetyki MAC, maybelline czy Neutrogena, gadzety do kuchni Wiltona (kupilam forme na tarte z wyciaganym dnem za 3 dolary i silikonowe foremki do muffinek za 2 $ ), wypasione papierowe zastawy na stół, a takze jedzenie
olmanka
thegrooba- a gdzie kupiłaś te śliczne i kreatywne serwetki przypominające pieniądze? są prześliczne i do złudzenia prawdziwe
Netka
Polecam
Donnna
Donnna
thegrooba
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Sarenka
Mniam, mniam - nabrałam ochoty na trzecie śniadanie