Z Klanu zapadło mi kiedyś w pamięć, że jedzą dużo zimnych zup, o dziwnej konsystencji - zawsze mnie to irytowało. Albo śniadania, zastawiony stół, a oni ciągle smarują tylko chleb
Tak, masz rację Triss, Przepis na Życie to jeden z moich ulubionych seriali, głównie dlatego, że często są świetne przepisy (np. ostatnio, kiedy Mania zapraszała tego swojego Daniela to śmietana z czekoladą i malinami) A ogółem widzę, że podjadają czasem słodycze i dużo warzyw oraz dużo wody ^.^ Pamiętam, że kiedyś coś było, ale to już było dawno, iż kręcili ich bufet. Mieli jakieś szybkie sandwiche tak, żeby zjeść i wracać do pracy a przecież jedzenie jest takie ważne! i to powolne przeżuwanie jest bardzo ważne!
Z tego co pamiętam jak oglądałam M jak miłość to tam zwykle tradycyjne pierogi. A jeżeli chodzi o inne, to nie zwróciłam uwagi, jednak jedzenia jest raczej zepchnięte na dalszy plan. Cieszę się, że w Przepisie na życie, gotowanie jest jednym z głównych wątków.
Hej ho! Tak się właśnie zastanawiamy z Tit, co jedzą serialowe Rysie z Klanu, Brzydule, Majki i inni bohaterowie tasiemców. Czy Wam też się czasami wydaje, że oni w ogóle nie jedzą, a jeśli już, to w drogich knajpach albo sushi?
Nie gotują? W klanie myją rączki przed obiadem, no ale... co na ten obiad? Zapadło Wam coś ciekawego w pamięć?
Odpowiedz na/ edytuj Co oni jedzą w tych serialach?
Co oni jedzą w tych serialach?
Obserwuj wątekOdp: Co oni jedzą w tych serialach?
ewela24
Odp: Co oni jedzą w tych serialach?
agabi22
olmanka
Triss
luna19
nie jedzą zbyt wiele czasem cos tam sie słyszy ale nigdy nic nie widać
Co oni jedzą w tych serialach?
cherry
Nie gotują? W klanie myją rączki przed obiadem, no ale... co na ten obiad? Zapadło Wam coś ciekawego w pamięć?