Pliki cookie w google chrome usuniesz wchodząc w USTAWIENIA (taki kluczyk w prawym górnym rogu) następnie NARZĘDZIA i WYCZYŚĆ DANE PRZEGLĄDANIA. Później odznaczasz - usuń pliki cookie.... i już. mam nadzieje, że w miarę jasno opisałam.
U mnie, jak się okazało, to problem ciasteczek w przeglądarce. Po prostu przeglądarka od czasu do czasu się nimi "zapycha" i stronka nie działa jak trzeba. Nie tylko ta, dodam dla sprawiedliwości. Trzeba od czasu do czasu ciasteczka w przeczyścić w przeglądarce i wszystko śmiga.
Od wczoraj nie mogę dodać przepisu... Dziś udało mi się po kilku próbach dodac przepis na sałatkę, próbowałam dodać kolejny ale znów pokazuje się komunikat o jakimś błędzie.... To strasznie irytujące..;(
A z jakiej przeglądarki dodajesz ? Przepisy normalnie sa wstawiane więc może to sprawa Twojej sieci albo przeglądarki , Albo zwyczajnie za dużo ludzi na raz wchodzi na stronę . Spróbuj potem może się poprawi.
Co się dzieje...? ;((((((((
Obserwuj wątekOdp: Co się dzieje...? ;((((((((
joaska500
Odp: Odp: Odp: Co się dzieje...? ;((((((((
Triss
Odp: Co się dzieje...? ;((((((((
luna19
Odp: Odp: Co się dzieje...? ;((((((((
joaska500
przejs
Odp: Odp: Co się dzieje...? ;((((((((
joaska500
przejs
Papaja
joaska500
Babciagramolka
A z jakiej przeglądarki dodajesz ? Przepisy normalnie sa wstawiane więc może to sprawa Twojej sieci albo przeglądarki , Albo zwyczajnie za dużo ludzi na raz wchodzi na stronę . Spróbuj potem może się poprawi.