Misiu jak wiesz co do czekoladek to Ty mnie zaraziłaś. Co prawda jakiś czas już ich nie robiłam ale tych już dodanych ( które mam w przepisach ) nie będę wrzucać, dodam tylko jedne. Jak powstaną nowe to się pochwalę.
Choć raz się na coś przydałam Śliczne Ci wyszły czekoladki
Ja już mam głowę pełną pomysłów, a i form nowych kilka więc uważam sezon na czekoladki za otwarty
Misiu jak wiesz co do czekoladek to Ty mnie zaraziłaś. Co prawda jakiś czas już ich nie robiłam ale tych już dodanych ( które mam w przepisach ) nie będę wrzucać, dodam tylko jedne. Jak powstaną nowe to się pochwalę.
Czaję się wokół tych czekoladek i czaję, ale w końcu zrobię Foremek na razie używałem jako form do lodu, ale że sezon na chłodne napoje dobiegł końca, to czas użyć ich zgodnie z przeznaczeniem - wtedy pochwalę się fotami na 100%
Bardzo, ale to bardzo dziękuję informatykom, że mogę dodawać już wpisy
Panowie jesteście nieocenieni
Czekam zatem na Twoje czekoladki Robienie czekoladek to super zajęcie na stres i zmęczenie
Czaję się wokół tych czekoladek i czaję, ale w końcu zrobię Foremek na razie używałem jako form do lodu, ale że sezon na chłodne napoje dobiegł końca, to czas użyć ich zgodnie z przeznaczeniem - wtedy pochwalę się fotami na 100%
Co prawda zakładam wątek jako test, czy mogę dodawać wpisy na forum, bo coś mi ostatnio szwankuje taka możliwość. Jeśli jednak nie macie nic przeciwko to proponuję, by wstawiać tu zdjęcia Waszych czekoladek
Czekoladek moc:)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Czekoladek moc:)
misia5
Choć raz się na coś przydałam Śliczne Ci wyszły czekoladki
Ja już mam głowę pełną pomysłów, a i form nowych kilka więc uważam sezon na czekoladki za otwarty
Odp: Czekoladek moc:)
zewa
Odp: Odp: Czekoladek moc:)
misia5
Bardzo, ale to bardzo dziękuję informatykom, że mogę dodawać już wpisy
Panowie jesteście nieocenieni
Czekam zatem na Twoje czekoladki Robienie czekoladek to super zajęcie na stres i zmęczenie
Odp: Czekoladek moc:)
kołczu
Czekoladek moc:)
misia5