Termar napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Termar napisał(a):Witam Ja tez chcę takie To upiecz sobie ale nie zapomnij o Dorci-ona tez by chciala zjesc taka karpatke I dla Dorci także zostało Och biedna moja dieta, Dorcia zjedz więcej ja tylko troszeczkę ,bo nie wytrzymam
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Termar napisał(a):Witam Ja tez chcę takie To upiecz sobie ale nie zapomnij o Dorci-ona tez by chciala zjesc taka karpatke I dla Dorci także zostało
misia53 napisał(a):Termar napisał(a):Witam Ja tez chcę takie To upiecz sobie ale nie zapomnij o Dorci-ona tez by chciala zjesc taka karpatke
Termar napisał(a):Witam Ja tez chcę takie
Witam
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
cześć !!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: cześć !!
Doro
Termar dzieki za ciacho, bylo pyszne i bylo duzo, Misia nie narzekaj- chcialas diete-masz diete
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: cześć !!
misia53
Och biedna moja dieta, Dorcia zjedz więcej ja tylko troszeczkę ,bo nie wytrzymam
Odp: Odp: Odp: Odp: cześć !!
Termar
I dla Dorci także zostało
Odp: Odp: Odp: cześć !!
Termar
To proszę się częstować
Odp: Odp: Odp: cześć !!
Doro
To upiecz sobie ale nie zapomnij o Dorci-ona tez by chciala zjesc taka karpatke
Odp: Odp: cześć !!
misia53
Ja tez chcę takie