Najlepszą dla mnie atrakcją w sobotę i niedzielę będzie rodzinny obiad w Restauracji Akademia w Warszawie. Właśnie tam się wybieramy w te wolne dni. To jest jedyny lokal w stolicy, który tak idealnie wpasowuje się także w potrzeby najmłodszych gości. My tam z mężem odpoczniemy, a nasze maluchy będą zażywać zabawy podczas przeznaczonej dla nich animacji. Jedzenie mają naprawdę przepyszne.
Ja dziś po pracy i obiedzie pojadę znów popracować.Tym razem na działce.Straszą złą pogodą to nie ma co odkładać .I tulipany trzeba posadzić i uprzątnąć to i owo.
Ja już po pracy U nas FIESTA MAJOR czyli Hiszpańkie święto miasta,wioski.Idziemy na karuzele ,ku wielkiemu zadowoleniu naszego synka potem na pewno jakieś tapas (czyli przekąski)będzie super
Okazalo sie, ze pogrzeby nie musza byc wcale takie dolujace. Spotkalam i poznalam sporo ludzi, z którymi czas uplynal bardzo szybko i na milej rozmowie
Cześć co robicie w weekend?
Obserwuj wątekOdp: Cześć co robicie w weekend?
Jadwinia
Odp: Cześć co robicie w weekend?
msewka
gosiczek821
Sarenka
Etna
gosiczek821
msewka
Sarenka
Dzisiaj mam pogrzeb, z dalszej rodziny meza, myslalam, ze z córcia sie z tego wywiniemy, ale chyba nie da rady
magdafer
Odp: Odp: Cześć co robicie w weekend?
marek_j