zbysiowa napisał(a):astra napisał(a):zbysiowa napisał(a):na razie upiekę wstawiałam dwa pyszne przepisy , czekają sobie na publikację a tak żeby się milej czekało , to proszę poczęstować sie babeczkami Witaj zbysiowa magdo och te babeczki zjem wszystkie smacznego A mnie jak zwykle nikt nia zawola
astra napisał(a):zbysiowa napisał(a):na razie upiekę wstawiałam dwa pyszne przepisy , czekają sobie na publikację a tak żeby się milej czekało , to proszę poczęstować sie babeczkami Witaj zbysiowa magdo och te babeczki zjem wszystkie smacznego
zbysiowa napisał(a):na razie upiekę wstawiałam dwa pyszne przepisy , czekają sobie na publikację a tak żeby się milej czekało , to proszę poczęstować sie babeczkami Witaj zbysiowa magdo och te babeczki zjem wszystkie
na razie upiekę wstawiałam dwa pyszne przepisy , czekają sobie na publikację a tak żeby się milej czekało , to proszę poczęstować sie babeczkami
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
cześć , czołem kluski z rosołem :))
Obserwuj wątekOdp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
zbysiowa
Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
eklerek
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
zbysiowa
wołałam głośno Kaziku i usłyszałaę bo wszedłeś
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
Agusia74
Nie daj się długo prosić i idź do Madzi na te babeczki
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
Kaziuuuuuu Chcesz babeczkę..
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
A mnie jak zwykle nikt nia zawola
MADZIALENKA
Odp: Odp: Odp: Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
zbysiowa
smacznego
Odp: Odp: Odp: cześć , czołem kluski z rosołem :))
astra
Witaj zbysiowa magdo och te babeczki zjem wszystkie
pusieczek2@wp.pl