Czy można upiec dwie blachy placka jednocześnie (na dwóch półkach), posiadając piekarnik z termoobiegiem. Jak trzeba go ustawić
Bahusie.. ten jeden wiatraczek..to sam termoobieg..ale ten z tym wezykiem u gory to wyglada mi na grill+termoobieg. Przynajmniej w moich dwoch piecach, ktorych mialam.. taki wezyk zawsze oznaczal grill. Sama gorna grzalka..oznacuona jest jako prosta kreska u gory.
Ty wierzysz, że Bahus nie wie On egzamin tu urządza jajcarz
Czy można upiec dwie blachy placka jednocześnie (na dwóch półkach), posiadając piekarnik z termoobiegiem. Jak trzeba go ustawić
Bahusie.. ten jeden wiatraczek..to sam termoobieg..ale ten z tym wezykiem u gory to wyglada mi na grill+termoobieg. Przynajmniej w moich dwoch piecach, ktorych mialam.. taki wezyk zawsze oznaczal grill. Sama gorna grzalka..oznacuona jest jako prosta kreska u gory.
Czy można upiec dwie blachy placka....
Obserwuj wątekOdp: Czy można upiec dwie blachy placka....
Agusia74
Odp: Czy można upiec dwie blachy placka....
Glumanda
Myslesz... ;> ze taka bestyja z niego
Odp: Odp: Czy można upiec dwie blachy placka....
Ty wierzysz, że Bahus nie wie On egzamin tu urządza jajcarz
Glumanda
astra
Czy można upiec dwie blachy placka....
Bahus