Dbajmy o formę i linię ;-)

Obserwuj wątek

Odp: Dbajmy o formę i linię ;-)

Papaja
  • Papaja

• Przepisy: 382
  • Artykuły: 8
to fajnie, mi też idzie coraz lepiej zjechałam dwa rozmiary w dół

kikimora666
Ja tam sobie nie folguję, dlatego, że jest zima- ćwiczę sobie w domu pompki, brzuszki i wiele innych. Niestety dochodzi nauka i nie mogę tego robić zbyt często, ale te 2-3 razy w tygodniu zawsze coś zrobię. Do tego dochodzą spacery (na wszelkie zajęcia dodatkowe i do szkoły chodzę tylko pieszo). A ćwiczyć wręcz muszę, choć trochę, nie tylko ze względu na formę- mam trochę problemów z krążeniem, czasem bardzo szybko robi mi się zimno, zwłaszcza w ręce. W tej chwili jest mi ciepło i przyjemnie.

Papaja
  • Papaja

no i jak wam idzie?

Papaja
  • Papaja

ja mam szybkim marszem15 minut daję radę pracuję po 11 godzin i wracam na pieszo do domu gdzie ćwiczę na air walkerze

Dobra idea, te 4 przystanki tramwajowe to jakieś 20 minut marszu..... Może....

Papaja
  • Papaja

to fajnie, ja też odkąd ćwiczę a odkąd poprawiła się pogoda przeszłam z autobusowych dojazdów do pracy na poruszanie się na własnych nogach
niby drobiazgi ale jednak skutkuję więc Panie i Panowie do dzieła

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Zima to taka trochę wymówka - np teraz mało kto się rusza, chociaż od jakiegoś czasu jest wyjątkowo ciepło jak na styczeń, śniegu nie ma, można swobodnie biegać po parku bez obawy, że połamiemy nogi na lodzie. Jeśli ktoś ma możliwość - może wybrać się na łyżwy, a jak spadnie śnieg - z dzieckiem na śniegowe szaleństwo.
Ja od tygodnia znów zaczęłam biegać i czuję się o wiele lepiej i więcej mam energii - może na wiosnę będę musiała wymienić ubrania - ale na mniejsze

gosia79z
  • gosia79z

• Przepisy: 67
  • Artykuły: 2
Ja zimą nadrabiam zaległości, piekę ciasta, gotuję, ale...bioderka rosną i mnie i mężowi.Jednak motywacji brak, żeby coś z tym zrobić.Pocieszam się, ze jak tylko pogoda pozwoli, to praca w ogrodzie "zdejmie" te dodatkowe kilogramy.
Pozdrawiam

mania
  • mania

• Przepisy: 72
  • Artykuły: 0
Ja juz od dluzszego czasu mam plan zeby cos zaczac robic , ale hmm ... lenistwo
Po porodzie troszke zostalo tu i uwdzie

Dbajmy o formę i linię ;-)

Papaja
  • Papaja

tak sobie pomyślałam zbliża się pora kiedy zdejmniemy ciepłe ubraneka i co pod nimi? tłuszczyk? brak formy i zadyszka po zimie? Ja postanowiłam troszkę sobie poćwiczyć regularnie i co dzień a wy jakie macie plany?
Ja ćwiczę na gravity walker

Odpowiedz na/ edytuj Dbajmy o formę i linię ;-)