Co prawda nie wycofuje swojego oskarżenia, ale pisze, że zachowała się niestosownie bo była zdenerwowana więc przyjmuję to jako pewnego rodzaju odwołanie go i uważam sprawę za zamkniętą. Przynajmniej do czasu kolejnych takich oskarżeń bo pojawiają się co jakiś czas, szczególnie gdy nadepnę komuś na odcisk...
Usmialam sie z tych bezsensownych oskarzen.A na powaznie to mysle ze matraja milczy bo zorientowala sie ze walnela glupote albo chciala dokuczyc i wywolac ostra dyskusje.Jesli ma cywilna odwage to powinna sprawe wyjasnic.
Tit, być może, ale dlaczego użytkownik nie przedstawi swoich "dowodów"i milczy?
Ja nie chcę żeby mnie przepraszał - zależy mi tylko na wyjaśnieniu sprawy.
przynajmniej kilkanaście moich przepisów ukazało się drukiem z różnych publikacjach, ale może jest jeszcze coś o czym nie wiem?
Niestety, "martaja" zamilkła...czyżby jednak nie miała nic do przedstawienia?
zmieniono 1 raz (ostatnio 09 sty 2011 21:38 przez Pyza)
Użytkownik "martaja" oskarżył mnie w wiadomości prywatnej o to, że ściągam przepisy z gazet. Ponieważ obieram to jako obraźliwe pomówienie więc żądam dowodów w postaci podania tytułu, numeru gazety i zdjęcia albo skanu strony z przepisem, który sobie rzekomo przywłaszczyłam.
I robię to tutaj, na forum, bo nie boję się wyników tej konfrontacji - nie wszyscy są tacy jak Ty, martaja, i nie sądź innych według siebie!
zmieniono 2 razy (ostatnio 20 mar 2013 11:01 przez zozolek)
do "martaja"
Obserwuj wątekOdp: do "martaja"
Pyza
Co prawda nie wycofuje swojego oskarżenia, ale pisze, że zachowała się niestosownie bo była zdenerwowana więc przyjmuję to jako pewnego rodzaju odwołanie go i uważam sprawę za zamkniętą. Przynajmniej do czasu kolejnych takich oskarżeń bo pojawiają się co jakiś czas, szczególnie gdy nadepnę komuś na odcisk...
Odp: Odp: do "martaja"
cherry
Gratulacje, kiedyś mama i babcia kupowały "Chwilę"
Pyza
Odp: do "martaja"
luna19
Odp: Odp: Odp: Odp: do "martaja"
Pyza
Ja nie chcę żeby mnie przepraszał - zależy mi tylko na wyjaśnieniu sprawy.
Odp: Odp: Odp: do "martaja"
Pyza
Niestety, "martaja" zamilkła...czyżby jednak nie miała nic do przedstawienia?
Papaja
do "martaja"
Pyza
I robię to tutaj, na forum, bo nie boję się wyników tej konfrontacji - nie wszyscy są tacy jak Ty, martaja, i nie sądź innych według siebie!