Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Persik napisał(a):misia53 napisał(a):Persik napisał(a):dobrej nocki wszystkim życzę Persik ! Czy Tobie jest gorzej ? Co chwila zakladasz nowe wątki i w dodatku takie jakie juz są i wpisy tez są na bieząco. Poczytaj proszę dokładniej! chyba prozaku dziś nie wzięłaś i znajdź sobie kogoś innego do atakowania. współczuję twojej rodzinie jeśli ich też się tak wiecznie czepiasz Jestem samotna To szkoda, bo rodzinka mialaby wesolo z toba Za to wesoło mają suczka Fisia i kotek Persik
misia53 napisał(a):Persik napisał(a):misia53 napisał(a):Persik napisał(a):dobrej nocki wszystkim życzę Persik ! Czy Tobie jest gorzej ? Co chwila zakladasz nowe wątki i w dodatku takie jakie juz są i wpisy tez są na bieząco. Poczytaj proszę dokładniej! chyba prozaku dziś nie wzięłaś i znajdź sobie kogoś innego do atakowania. współczuję twojej rodzinie jeśli ich też się tak wiecznie czepiasz Jestem samotna To szkoda, bo rodzinka mialaby wesolo z toba
Persik napisał(a):misia53 napisał(a):Persik napisał(a):dobrej nocki wszystkim życzę Persik ! Czy Tobie jest gorzej ? Co chwila zakladasz nowe wątki i w dodatku takie jakie juz są i wpisy tez są na bieząco. Poczytaj proszę dokładniej! chyba prozaku dziś nie wzięłaś i znajdź sobie kogoś innego do atakowania. współczuję twojej rodzinie jeśli ich też się tak wiecznie czepiasz Jestem samotna
misia53 napisał(a):Persik napisał(a):dobrej nocki wszystkim życzę Persik ! Czy Tobie jest gorzej ? Co chwila zakladasz nowe wątki i w dodatku takie jakie juz są i wpisy tez są na bieząco. Poczytaj proszę dokładniej! chyba prozaku dziś nie wzięłaś i znajdź sobie kogoś innego do atakowania. współczuję twojej rodzinie jeśli ich też się tak wiecznie czepiasz
Persik napisał(a):dobrej nocki wszystkim życzę Persik ! Czy Tobie jest gorzej ? Co chwila zakladasz nowe wątki i w dodatku takie jakie juz są i wpisy tez są na bieząco. Poczytaj proszę dokładniej!
dobrej nocki wszystkim życzę
Persik chyba chce miec watek wylacznie dla siebie i kazdy z osobna musi jej mowic "Dobranoc"
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
DOBRANOC
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: DOBRANOC
Doro
No to Fisia i Kotek Persik zgadzaja sie z toba Nie szczekaja i nie mialcza na ciebie, jednym slowem zgadzacie sie
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: DOBRANOC
misia53
Za to wesoło mają suczka Fisia i kotek Persik
A może to ja już tak myślę po kociemu?
Odp: Odp: Odp: Odp: DOBRANOC
Doro
To szkoda, bo rodzinka mialaby wesolo z toba
Odp: Odp: DOBRANOC
misia53
Jestem mało inteligentna nie wpadlam na ten pomysł i jeszcze w dodatku nie umiem odczytać persika pisma - może to po hebrajsku?
Odp: DOBRANOC
Doro
Odp: Odp: Odp: DOBRANOC
misia53
Jestem samotna
Odp: Odp: DOBRANOC
Persik
chyba prozaku dziś nie wzięłaś i znajdź sobie kogoś innego do atakowania. współczuję twojej rodzinie jeśli ich też się tak wiecznie czepiasz
Odp: DOBRANOC
misia53
Persik ! Czy Tobie jest gorzej ?
Co chwila zakladasz nowe wątki i w dodatku takie jakie juz są i wpisy tez są na bieząco. Poczytaj proszę dokładniej!
DOBRANOC
Persik