Dobre jedzonko jest z cateringu firmowego polskiobiad.pl nie tylko serwuje jedzenie z dowozem dla przedsiębiorstw, ale także posiada salę dla 10 osób na kameralne spotkania z pełną obsługą. Warto wcześniej zaklepać wolny termin. Catering firmowy na Energetyków 23 w Lublinie, kontakt 787 604 606
Jak macie ochotę na dobry makaron to polecam pizzerię San Giovanni, mają bardzo dobre sosy i spory wybór, do tego oczywiście jest mnóstwo pizz do wyboru i przystępne ceny. Maja lokalizacje w wielu dzielnicach Warszawy
A ja polecam pizzerię San Giovanni, mają dużo lokalizacji w Warszawie i w każdej jest fajny włoski klimat. Pizza bardzo dobra, dużo świeżych dodatków i duży wybór, mają też makarony i sałatki ale nie miałam okazji próbować. Polecam
Jasne! Mam nawet swojego faworyta, oczywiście mowa o Restauracji Jedyna . Perfekcyjny smak w połączeniu z szerokim wyborem potraw potrafią poprawić humor - i zapełnić żołądek.
Jeśli kochacie jeść tak jak ja ale nie zawsze jest na to czas to warto jest zajrzeć i zamówić od Margaret Wroclaw, pyszne jedzenie i do tego domowe co każdy lubi
dobre jedzenie
Obserwuj wątekOdp: dobre jedzenie
Ala Sosna
Polecanko!
Odp: dobre jedzenie
lasije4813@yks247.co
PawełŚ
Odp: Odp: dobre jedzenie
KarolciaK
MDoma