Dobre jedzenie poznań - polecicie?

Obserwuj wątek

Odp: Dobre jedzenie poznań - polecicie?

MArrryyy
  • MArrryyy

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Ja spokojnie mogę polecić restaurację Oaza. Świetnie gotują . Bardzo przyjemna restauracja, idealne miejsce na obiad lub na kolację.

Odp: Odp: Dobre jedzenie poznań - polecicie?

wydramonika
Ja zdecydowanie mogę polecić restauracje Jonetsu, co prawda pod Poznaniem ale mają dowóz . Sushi maja tam genialne dużo zestawów do wyboru w świetnej cenie https://jonetsu.pl/ zbaczcie sami. W lokalu jest przyjemnie a obsługa jest uprzejma.

Odp: Odp: Odp: Dobre jedzenie poznań - polecicie?

Jasio789
  • Jasio789

Ja również polecam Maxipizza od nie dawna mieszkam w Poznaniu i wpadła mi w ręce ich ulotka i zamówiłem pierwszy raz od nich pizze i rzeczywiście dobra

Maria Jabłońska
Ma coś w sobie innego pizza w Maxi Pizza, mi ich ciasto wyjątkowo smakuje i fajnie że na składnikach nie oszczędzają. Sos, sery, szynka, wszystko czuć że jest niedawno kupowane a nie magazynowane od roku Wybór pizzy mają spory, mi smakuje klasyczna – szynka, ser, pieczarki i więcej mi do szczęścia nie trzeba )

AdamM
  • AdamM

W Poznaniu koniecznie musicie pójść do Sakana Sushi. Genialnie miejsce, świetne potrawy i ten niezapomniany klimat!

Gromal
  • Gromal

W mojej miejscowości tzn. w Wysogotowie na Żytniej jest pizzeria Pizza Sky. Rewelacyjne dania, naprawdę czołówka jeżeli chodzi o to województwo. Bardzo dobrej jakości ser, który odpowiednio się ciągnie. Aż nabrałem ochoty na pizzę

zoska15
  • zoska15

Ostatnio zakochalam się w uroczej knajpce na Śródce - Vine Bridge. W menu znajdziemy polskie dania, ale w nowoczesnej formie. Ja jadłam u nich kaczkę i była przepyszna A najlepsze, że za połowę kaczki zapłaciłam groszę
Mój chłopak zdecydował sie na żur i też był zachwyony, a podobno nikt lepiej niż jego matka nie robi
Serio jeśli szukacie miejsca na kolację za przyjazne pieniądze i ze smaczynym jedzeniem, to Vine Bridge. Niedługo tam wracam

gadfas
  • gadfas

Ja od jakiegoś czasu stołuję się czasami w Małym Cesarzu na obornickiej. Jedzenie bardzo dobre, ceny przystepne i mega miła obsługa. Jak chcesz sie dobrze najesć w niskiej cenie to tylko tam!

Gustaw
  • Gustaw

Serdecznie polecam Forni Rosii - to restauracja w Malcie. Znajdziecie tam fajny klimat, dużą przestrzeń, pyszne jedzenie , neapolitańską pizzę i prawdziwe włoskie smaki.

Paperwind
  • Paperwind

Jeśli chodzi o Wildę, to ja na specjalne okazje polecam Fiesta Del Vino. Zwłaszcza teraz, kiedy już ciepło i przyjemnie. Jedzenie super, z dziewczyną wzięliśmy mule, do tego winko dobrane przez obsługę i wieczór bardzo sympatyczny.
Tu sobie można poczytać co i jak: http://www.fiestadelvino.pl/

Odpowiedz na/ edytuj Dobre jedzenie poznań - polecicie?