Części do zrobienia domku wykonane Myślałam, że oszaleję przy ich wycinaniu Najmłodsza pociecha strasznie chciała pomóc. Było wiele śmiechu, a gdzie tam do końca tworzenia
Szybka jesteś Ja dopiero w sobotę się za nie zabiorę. Co do pomocy dzieci masz 100% racji Masa śmiechu i radochy, ale sprzątania 4 razy tyle co zwykle
Części do zrobienia domku wykonane Myślałam, że oszaleję przy ich wycinaniu Najmłodsza pociecha strasznie chciała pomóc. Było wiele śmiechu, a gdzie tam do końca tworzenia
To ja poproszę o jeden Talentu w tym zakresie zero A dekoracja byłaby piękna Może gdzieś taki domek kupię. Żona się ucieszy
Zapraszam do nas W tym roku robię kilka takich domków, bo dzieciaki do szkoły chciały zabrać na klasową wigilię. Muszę je zrobić w weekend, żeby do wigilii im zmiękły i mogły zniknąć sprawiając radość dzieciakom
Moje dziewczynki od dwóch lat proszą o taki domek. Tylko czasu mi brakuje i tak nam z tym domkiem schodzi Może w tym roku jakiś zaprojektujemy i wykonamy
Ja w zeszłym roku robiłam szablon sama. Była z tym niezła zabawa W tym roku też zrobię sama szablon. Nie wiem jeszcze jaki, ale pewnie będę improwizować
Domek z piernika
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Domek z piernika
ciasteczka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Domek z piernika
ciasteczka
Szybka jesteś Ja dopiero w sobotę się za nie zabiorę. Co do pomocy dzieci masz 100% racji Masa śmiechu i radochy, ale sprzątania 4 razy tyle co zwykle
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Domek z piernika
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Domek z piernika
ciasteczka
Zapraszam do nas W tym roku robię kilka takich domków, bo dzieciaki do szkoły chciały zabrać na klasową wigilię. Muszę je zrobić w weekend, żeby do wigilii im zmiękły i mogły zniknąć sprawiając radość dzieciakom
Odp: Odp: Odp: Odp: Domek z piernika
skuter5
Odp: Odp: Odp: Domek z piernika
mocsłodkości
Odp: Odp: Domek z piernika
misia5
Odp: Domek z piernika
biedroneczki
Ja jakiś czas temu kupiłam gazetkę i tam była forma do robienia domku z piernika. Od tego czasu tylko z niej korzystam
Odp: Domek z piernika
ciasteczka
Domek z piernika
mocsłodkości