GOLONKA ...ze skórką czy bez???

Obserwuj wątek

Odp: Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

chef
  • chef

  • Posty: 406
  • Przepisy: 16
  • Artykuły: 0
cremebrule napisał(a):

mi nie przeszkadza

no taaak ..bo czy widział ktoś girę bez kłaków....

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
mi nie przeszkadza

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

jarek-energy
i z resztka siersci

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
ze skorka...

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

annajot
  • annajot

  • Posty: 298
  • Przepisy: 9
  • Artykuły: 0
najlepiej w ogole nie podawac

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
to się najpierw pekluje a ja nie miałam nigdy warunków więc nie robiłam ale zdecydowanie ze skórą kością mniam mniam

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

dobry
  • dobry

  • Posty: 1106
  • Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
ze skórą i kością, w moim kręgu nie wyobraza sobei nikt tego inaczej
a, i gotowana w kapuscie, tak ;-)

Odp: GOLONKA ...ze skórką czy bez???

jarek-energy
ze skórą , gotowana w kapuście

GOLONKA ...ze skórką czy bez???

chef
  • chef

  • Posty: 406
  • Przepisy: 16
  • Artykuły: 0
jak podajecie golonkę ? z kością ,skóra, pieczoną , gotowana , peklowaną czy marynowaną ... niebawem w moich przepisach znajdziecie "domowy salceson z golonki " ....

Odpowiedz na/ edytuj GOLONKA ...ze skórką czy bez???