Gotujące rodziny na gotujmy - poznajmy się!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Gotujące rodziny na gotujmy - poznajmy się!!!

Wokalista
  • Wokalista

• Przepisy: 543
  • Artykuły: 0
Kefirka napisał(a):

Uhm, wprawdzie ja swoją przygode z gotowaniem dopiero zaczynam A ciągnąc łańcuch rodzinny to jest tu jeszcze moja mama ^^

A tak można też powiedzieć że może przyszła moja teściowa :d
posze ale to brzmi.. teściowa zamiast pani

Odp: Gotujące rodziny na gotujmy - poznajmy się!!!

Kefirka
  • Kefirka

• Przepisy: 0
Uhm, wprawdzie ja swoją przygode z gotowaniem dopiero zaczynam A ciągnąc łańcuch rodzinny to jest tu jeszcze moja mama ^^

Odp: Gotujące rodziny na gotujmy - poznajmy się!!!

Wokalista
  • Wokalista

• Przepisy: 543

A oto ja i moja żonka (Tak na prawdę nie żonka , ale co tam) ;p
Kefirka & Wokalista
obrazek obrazek

zmieniono 2 razy (ostatnio 27 maj 2011 22:30 przez Wokalista)

Gotujące rodziny na gotujmy - poznajmy się!!!

Ostatnio przy okazji konkursu kawowego wynikła kwestia całej rodziny, która postanowiła wziąć udział w konkursie. Są tacy, co wytropili podobne aranżacje, te same podkładki i musiałam wszcząć śledztwo. Przy okazji dowiedziałam się jak to 3 kobiety zebrały się w kuchni i przyrządzały kawy na konkurs, każda swoją. BAardzo mi się taki obrazek spodobał. Zresztą to nie jest odosobniony przypadek. Wiem przynajmniej o kilku rodzinach dzielących kulinarną pasję - sama z takiej rodziny pochodzę, ale mieszkamy osobno - a moja mama nie jest biegła w internecie więc kochani - przedstawcie się - pokażcie swoje fotki - poznamy się lepiej. Jeśli jesteście rodziną i każdy ma swój profil na gotujmy - pokażcie to. Kto wie, jeśli okaże się, że jest was więcej może urządzimy konkurs drużynowy? Buziaki Tit.

Odpowiedz na/ edytuj Gotujące rodziny na gotujmy - poznajmy się!!!