Gotuje przede wszystkim dlatego bo lubie sprawić komuś przyjemność gotowaniem, cieszyt mnie to jak ktos mnie doceni w tym co lubie robic z pasją, czasem jest tak bo muszę ale wole ja gotowac niz mial by ktos inny to zrobic lubie eksperementować
ja zajmowałam sie nowoczesnymi metodami dyfrakcyjnymi (a nie % różnie tu pojmowanymi) i nie było mnie tu wczoraj ale widzę że się tu działo oj działo
A gotowuje bo jakby to powiedzieć w żargonie chemików lubię przelewać ze zlewki do zlewki a poza tym niedługo nabedę teściową i ...
i dlatego przelewasz ze zlewki do zlewki zeby po nabyciu teściowej szybko się jej pozbyć Jakie ta mlodzież teraz mądra Ale jak pomyślę, że ja też kiedyś będę teściową i synowa będzie chemikiem..... nieeee muszę się rumu na uspokojenie napić
Gotuję bo......
Obserwuj wątekOdp: Gotuję bo......
ptychu
Odp: Gotuję bo......
Spenserek
darek112
Odp: Odp: Gotuję bo......
cremebrule
anullka7
lora2
i nie papugując gapiów
gotuję bo nie zniosła bym chyba
gdyby inny ktoś moich garnków tykał
Querubinn
aneciulka151
Odp: Odp: Gotuję bo......
astra
i dlatego przelewasz ze zlewki do zlewki zeby po nabyciu teściowej szybko się jej pozbyć Jakie ta mlodzież teraz mądra Ale jak pomyślę, że ja też kiedyś będę teściową i synowa będzie chemikiem..... nieeee muszę się rumu na uspokojenie napić
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotuję bo......
Querubinn