hej jestem nowa uzytkowniczka,rowniez lubie gotowac i probowac nowych przepisow,mysle ze duzo smaczkow z tej strony poprobuje:}:}pozdrawiam wszystkich uzytkownikow:}:}
hej jestem Mateusz z Częstochowy lubię gotować i długo spać chcę iść na studia w Częstochowie Akademi Jana długosza na wydział matematyczno informatycznym i lubię sadzić kwiatki pozdrawiam wszystkim pa
hej jestem Mateusz z Częstochowy lubię gotować i długo spać chcę iść na studia w Częstochowie Akademi Jana długosza na wydział matematyczno informatycznym i lubię sadzić kwiatki pozdrawiam wszystkim pa
jeśli dawno Cię u nas nie było - masz do nadrobienia filmy z kucharzami (na stronie głównej pod wiadomościami), trochę ciekawostek w bloczku "smaczki" i wywiady "Wydarzenia" - "Gwiazda w kuchni" - miłego pobytu
Witam wszystkich tu obecnych i nie obecnych w tej chwili długo nie wchodziłam na tę stronę ale pora nadrobić stracony czas życzę miłego dnia
pozdrawiam joanna
hej
Obserwuj wątekOdp: hej
Odp: hej
piwonia
Odp: Odp: hej
cherry
Cześć
matiusz02
cherry
jeśli dawno Cię u nas nie było - masz do nadrobienia filmy z kucharzami (na stronie głównej pod wiadomościami), trochę ciekawostek w bloczku "smaczki" i wywiady "Wydarzenia" - "Gwiazda w kuchni" - miłego pobytu
Cherry
bajtek
hej
suzi76
pozdrawiam joanna