Polecam dobrą miejscówkę w Jurze - Agroturystyka "Pod strzechą" przy ul. Basztowej (nie pamiętam ile) we wsi Ryczów - 6 km od Ojcowa. Przemiła atmosfera, wszelkie wygody. Pani Dorota świetnie gotuje.
Nigdy nie byłam w Ogrodzieńcu, nawet nie znam Jury krakowsko-częstochowskiej, ale zachęcają mnie te zdjęcia Ja na razie jestem zauroczona zamkiem w Janowcu, niedaleko Kazimierza Dolnego, i bardzo Wam wszystkim polecam. Piękna jest ta nasza Polska. W wakacje na pewno wybiorę się do Malborka, bo jestem bardzo ciekawa, podobno tam cały dzień można poświęcić na zwiedzanie samego zamku. Był może ktoś z Was w Malborku własnie? Warto tam na 2 dni jechać, z noclegiem?
Byłam w okolicy Ogrodzieńca, wszystkim serdecznie polecam. Piękny krajobraz, malownicze trasy rowerowe, ruinki do zwiedzania, odwiedziłam zamek Ogrodzieniec nocą, gdzie straszyły wiedźmy i upiory. Odpoczęłam wspaniale - mam tylko kilka fotek z komórki, ale będę miała więcej jak zgram z aparatu.
Kaja na tle młodych sosen - z których pędy pójdą na tegoroczną nalewkę sosnową.
Ojców - widok z ruin zamku na dolinę
Góra Birów z widokiem na zamek w Ogrodzieńcu.
Ja majówkę spędzam na budowie już 3 dzień , aż do poniedziałku..muruję, zmiatam tynk itd ale nie narzekam. Jestem ładnie opalona, zmęczona ale znać już mi mięśnie, nie mam problemów ze spaniem i co najważniejsze- nie siedzę tyle przed komputerem Ogólnie sweetaśnie
Fajnie Swój własny domek stawiacie? Opowiedz coś więcej
Ja majówkę spędzam na budowie już 3 dzień , aż do poniedziałku..muruję, zmiatam tynk itd ale nie narzekam. Jestem ładnie opalona, zmęczona ale znać już mi mięśnie, nie mam problemów ze spaniem i co najważniejsze- nie siedzę tyle przed komputerem Ogólnie sweetaśnie
Robię remont kuchni. Zaraz ruszam ze szpachelką skrobać odłażącą farbę z kilkakrotnie zalanego sufitu. Ale nie narzekam, wieczorkiem pójdę z mężem na spacer i będzie fajnie
zazdroszczę... ja nie dostałam urlopu, więc mam ten tydzień w kratkę (praca-wolne-praca-wolne-praca)... na dodatek przypadła mi druga zmiana i zaraz do robótki lecę...
Pocieszę Cię - mam tak samo też w tym tygodniu chodzę w kratkę
zazdroszczę... ja nie dostałam urlopu, więc mam ten tydzień w kratkę (praca-wolne-praca-wolne-praca)... na dodatek przypadła mi druga zmiana i zaraz do robótki lecę...
zmieniono 1 raz (ostatnio 04 maj 2012 11:55 przez missMarietta)
Jak spędzacie majówkę?
Obserwuj wątekOdp: Jak spędzacie majówkę?
Odp: Jak spędzacie majówkę?
emilcia
Bahus
Moja majówka w Jurze
Kaja na tle młodych sosen - z których pędy pójdą na tegoroczną nalewkę sosnową.
Ojców - widok z ruin zamku na dolinę
Góra Birów z widokiem na zamek w Ogrodzieńcu.
Odp: Odp: Jak spędzacie majówkę?
Darth Vader
Fajnie Swój własny domek stawiacie? Opowiedz coś więcej
teresa_rm
edytaha
Odp: Odp: Jak spędzacie majówkę?
cherry
Pocieszę Cię - mam tak samo też w tym tygodniu chodzę w kratkę