No właśnie Bielucha - odpowiada mi tak i składowo, jak i smakowo... taki delikatny jest, mmmm. Soki domowej roboty ogólnie uwielbiam, osobiście najbardziej malinowe, ale u mnie i truskawkowe i aronia i mnóstwo innych. Tyle, że mi łatwo mówić, mam o tyle dobrze, że dostaję dużo od rodziny. Sama jeszcze nie robiłam, wstyd przyznać.
Odp: Odp: Odp: Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
Danio uzywam do nalesnikow Na szczescie w tej glupiej Belgii chociaz one sa
Naleśniki z serkami są pyszne. Ja zwykle dla córek robię z Bieluchem naturalnym i dżemem truskawkowym przez żonę zrobionym albo z żurawinką, pychotka. :-)
A zwracacie uwagę na skład serka/jogurtu przed zakupem?
Małgosia*leper, dziękuje za pozdrowienia, a muszę Ci powiedzieć, ze jej dżem jest naprawdę pierwszorzędny. Nie na darmo wziąłem ją za żonę ;-)
Sathi, mam(y) podobnie. Naturalne górują w naszym domu. Wszelkie chemicznego uzupełniacze i inne E działają na nas odstraszająco. Szukam jak najlepszych serków na polskim rynku, ale to ciężkie. Teraz nawet "naturalne" posiadają w sobie różne dziwne rzeczy. Właśnie wspomniany Bieluch jest jednym z najzdrowszych. A Ty jakie kupujesz?
Te serki dla dzieci, z postaciami z bajek i innymi takimi mają paskudny skład (w większości), ale popyt (niestety) na nie jest. A szkoda...
A ja jakoś nie przepadam za naleśnikami z tego typu serkami... Ale cóż, kwestia gustu. Wolę z białym twarogiem, przerobionym wg własnego przepisu.
Marek_j przez to zwracanie uwagi na skład, to nie kupuję synkowi żadnych innych jogurtów poza naturalnymi. A potem dodaję do nich soki domowej roboty i mam jogurty smakowe. Swoją drogą wg. mnie chyba najgorsze składy mają te jogurty robione wizualnie jak najbardziej pod dzieci...
Ja patrzę tylko czy jogurt/serek jest np. truskawkowy czy o smaku truskawki. Warto o tym poczytać bo wydaje się że to bez różnicy ale jednak jest, i to ogromna
Danio uzywam do nalesnikow Na szczescie w tej glupiej Belgii chociaz one sa
Naleśniki z serkami są pyszne. Ja zwykle dla córek robię z Bieluchem naturalnym i dżemem truskawkowym przez żonę zrobionym albo z żurawinką, pychotka. :-)
Serki kanapkowe używam co rano, a z serów to im bardziej śmierdzi tym lepiej
Uwielbiam też kozie - jak byłem mały często braliśmy na wakacjach kozie sery i mleko z zaprzyjaźnionego gospodarstwa, śmieję się czasem że na nich taki duży wyrosłem
Jaki jest Wasz ulubiony serek?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
Sathi
agnieszka32910
Ja też uwielbiam naleśniki z serkiem
Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
marek_j
Sathi, mam(y) podobnie. Naturalne górują w naszym domu. Wszelkie chemicznego uzupełniacze i inne E działają na nas odstraszająco. Szukam jak najlepszych serków na polskim rynku, ale to ciężkie. Teraz nawet "naturalne" posiadają w sobie różne dziwne rzeczy. Właśnie wspomniany Bieluch jest jednym z najzdrowszych. A Ty jakie kupujesz?
Te serki dla dzieci, z postaciami z bajek i innymi takimi mają paskudny skład (w większości), ale popyt (niestety) na nie jest. A szkoda...
Malgosia*Ieper
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
Sathi
Marek_j przez to zwracanie uwagi na skład, to nie kupuję synkowi żadnych innych jogurtów poza naturalnymi. A potem dodaję do nich soki domowej roboty i mam jogurty smakowe. Swoją drogą wg. mnie chyba najgorsze składy mają te jogurty robione wizualnie jak najbardziej pod dzieci...
joaska500
Odp: Odp: Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
marek_j
Malgosia*Ieper
Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
kołczu
Uwielbiam też kozie - jak byłem mały często braliśmy na wakacjach kozie sery i mleko z zaprzyjaźnionego gospodarstwa, śmieję się czasem że na nich taki duży wyrosłem
Odp: Odp: Odp: Jaki jest Wasz ulubiony serek?
klaudia02111990
Do nalesników? jeszcze nie próbowałam