Ciasta? byle nie słodkie. byle nie torty. byle nie z kremem i lukrem. byle nie z wyraźnym smakiem alkoholu. Najlepiej biszkopt z owocami lub czekoladowiec nie pogardzę dobrze przygotowanym sernikiem i szarlotką mamy, Wiem ze ciasta są pyszne, słodkie i nie można bez nich żyć, ale mając wybór wolałabym robić dla innych niż jeść. Gdybym pracowała w cukierni, jak kiedyś moja mama, nie kusiłoby mnie w ogóle do podjadania
h najbardziej lubię takie ślimaki z rodzynkami - jak grzeszę to dla nich, ale teraz jestem na diecie, więc mogę zapomnieć
[/quot
Z taką figurą dieta?! Oj, chyba żartujesz sobie!
Ja np. uwielbiam pierniki i wszelkie ciasta czekoladowe, muffinki... a Wy jakie ciasta jadacie najchętniej, może za jakimiś zupełnie nie przepadacie? Wg sondy na Onecie 47 % osób wybrało sernik jako ulubione ciacho - następna była szarlotka...
Jesteście "statystyczni"?
Tak, prawie. Serniki są na pierwszym miejscu a zaraz po nich wszelkie placki przekładane, rolady i szarlotki. ale mi narobiłaś smaku!
Jakie ciasta lubicie najbardziej?
Obserwuj wątekOdp: Jakie ciasta lubicie najbardziej?
thegrooba
Odp: Odp: Jakie ciasta lubicie najbardziej?
Henia
[/quot
Z taką figurą dieta?! Oj, chyba żartujesz sobie!
Odp: Jakie ciasta lubicie najbardziej?
Wiatrak
-Placek "Królewski"
-Snickers
-Krówka
Dwa pierwsze to oczywiście specjały babci
Papaja
mania
zewa
Papaja
Pablito
nr 2. makowiec - ale też raczej wilgotny
nr 3. gorąca szarlotka z lodami śmietankowymi od Grycana
po za tym muffinki, babeczki z owocami, rolady z bitą śmietaną itp.
Henia
Tak, prawie. Serniki są na pierwszym miejscu a zaraz po nich wszelkie placki przekładane, rolady i szarlotki. ale mi narobiłaś smaku!