No jak by to delikatnie powiedzieć :gdyby jakaś pani ładnie tak jak Ty ułożyla na półmisku fantazję z ogórków to może miała by 3-4 wpisy....Oj rozpieszczają Cię te nasze panie! A tak a propo to gdzie tak gotujesz to przyjdę na obiad pewnego razu lub choć naślę znajomych....
Ja dostalam taka wiadomosc ,zrobilo mi sie przykro i nawet zrozumialam o co chodzi AB w Jej ostatnim "zalamaniu".Czlowiek ma juz tyle lat ,ze to ze kumoterstwo jest to wie (i Bahus nie udawaj ,ze nie wiesz o czym mowie).Ale dlaczego na takiej stronie jak gotowanie? BIJE MNIE NA GLOWE! Czy ja moge zostac kuchcikiem woluntariuszem bez tych obciachowych punktow? PLEEEASE
Mam sygnały od znajomych, że ta kombinatorka znowu rozsyła prośby o ocenę swojego przepisu...Robi to bardzo sprytnie bo rozsyła do użytkowników nowych, niezorientowanych i takich, które nie udzielają się na forum. Nie oceniajcie jej przepisów...Zobaczcie jaki przepis ma pierwsze miejsce w rankingu. Żenada
w rankingu na przetwory, w rankingu na przepis tygodnia...
Dostaję już wysypki jak widzę Jej przepisy. W najlepszym razie - miernota. Uważam, że jest mnóstwo o niebo lepszych przepisów osób rzeczywiście gotujących. Czy naprawdę nic z takimi personami jak Kiwi nie można zrobić?! Mnie już się odechciewa chcieć...
ja też dostałam podobną wiadomość,a oglądam najczęściej przepisy które mnie interesują,lub znanych mi już osób,czuję się niezręcznie jak dostaję takie wiadomości,to tak jakby pukał do drzwi kolejny domokrążca,chcący mi wcisnąć kolejny FENOMENALNY produkt
Ja dostalam taka wiadomosc ,zrobilo mi sie przykro i nawet zrozumialam o co chodzi AB w Jej ostatnim "zalamaniu".Czlowiek ma juz tyle lat ,ze to ze kumoterstwo jest to wie (i Bahus nie udawaj ,ze nie wiesz o czym mowie).Ale dlaczego na takiej stronie jak gotowanie? BIJE MNIE NA GLOWE! Czy ja moge zostac kuchcikiem woluntariuszem bez tych obciachowych punktow? PLEEEASE
Kiwi znów "w akcji"
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Kiwi znów "w akcji"
kinga
Odp: Odp: Kiwi znów "w akcji"
misia53
Persik , pokaż swój biust i znów będziesz popularna
Odp: Kiwi znów "w akcji"
Persik
Odp: Odp: Odp: Odp: Kiwi znów "w akcji"
Odp: Odp: Odp: Kiwi znów "w akcji"
Bahus
Ja nie udaję...ja na prawdę nie wiem ....(?!)
Pyza
w rankingu na przetwory, w rankingu na przepis tygodnia...
Dostaję już wysypki jak widzę Jej przepisy. W najlepszym razie - miernota. Uważam, że jest mnóstwo o niebo lepszych przepisów osób rzeczywiście gotujących. Czy naprawdę nic z takimi personami jak Kiwi nie można zrobić?! Mnie już się odechciewa chcieć...
A.B.
Odp: Odp: Kiwi znów "w akcji"
iwi69
Pyza