Witam serdecznie i smacznie
Zapraszam na degustację mojej serowej miseczki z mixem sałatkowym-mix to insalatnia,szpinak,tradycyjnie ogórek i pomidorki a także nektarynka i różowe winogrono i to wszystko polane dressingiem z octu balsamicznego,miodu i oliwy.
Mam nadzieję,że będzie smakowało
Zapraszam
W konkursie nie biorę udziału ze zrozumiałych względów . Ale nie była bym sobą gdyby mnie nie korciło. Temat cud-miód-malina. Tylko coś robić.
Zaczynam od tego co było w lodówce czyli ,, Cytrynowe listki rzodkiewki w cieście"
A dodatkowo zgodnie z moja zasadą - nie marnuj niczego okazuje się, że listki rzodkiewki też mogą się przydać - a jaki ,, szpan" jak poczęstujemy gości . Będziemy super ekologiczne.
Przepraszam za jakość zdjęcia ale nie zauważyłam ,że aparat mi się przestawił a placuszki ,, wrąbałyśmy" na drugie śniadanie i nie było jak poprawić.
zmieniono 1 raz (ostatnio 14 maj 2013 15:00 przez Babciagramolka)
W tym wątku zamieszczajcie Wasze propozycje na konkurs "Wiosenna przekąska". Przeczytajcie artykuł konkursowy i pamiętajcie o karteczce na zdjęciu potrawy!
Konkurs - Wiosenna przekąska
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Wiosenna przekąska
iwa643
Odp: Konkurs - Wiosenna przekąska
Jesteśmy tym co jemy
Odp: Odp: Konkurs - Wiosenna przekąska
Jesteśmy tym co jemy
Zapraszam na szybką i zdrową wiosenną przekąskę
monikaT83
Zapraszam na degustację mojej serowej miseczki z mixem sałatkowym-mix to insalatnia,szpinak,tradycyjnie ogórek i pomidorki a także nektarynka i różowe winogrono i to wszystko polane dressingiem z octu balsamicznego,miodu i oliwy.
Mam nadzieję,że będzie smakowało
Zapraszam
Babciagramolka
Poczęstujcie się kanapeczką i do roboty ( ,,Żagielki,, na początek dnia )
Odp: Odp: Odp: Konkurs - Wiosenna przekąska
aniabrodawska
Odp: Odp: Konkurs - Wiosenna przekąska
Janek6401
Babciagramolka
Zaczynam od tego co było w lodówce czyli ,, Cytrynowe listki rzodkiewki w cieście"
A dodatkowo zgodnie z moja zasadą - nie marnuj niczego okazuje się, że listki rzodkiewki też mogą się przydać - a jaki ,, szpan" jak poczęstujemy gości . Będziemy super ekologiczne.
Przepraszam za jakość zdjęcia ale nie zauważyłam ,że aparat mi się przestawił a placuszki ,, wrąbałyśmy" na drugie śniadanie i nie było jak poprawić.
Konkurs - Wiosenna przekąska
kołczu
https://gotujmy.pl/konkurs---wiosenna-przekaska,artykuly,15201.html
Przypominamy! Do wygrania bony do sklepu Rossi.pl o wartości 100 złotych!