A aj lubię te książki z kolorowymi ilustracjami, hihi, zawsze mi smaka narobią...inna sprawa, że z takimi przepisami to różnie bywa! Nie ma to jak przepisy z internetu, wypróbowane, ocenione, skomentowane...
Chociaż kupiłam ostatnio kilka numerów "Przyślij przepis"(taka mała gazetka w formie broszurki, kosztuje grosze), było parę fajnych potraw, które na stałe zagościły w moim domowym menu.
Ja osobiscie nie kupuje, moja mamulka natomiast kupuje takie mini poradniki z przepisami "biblioteka poradnika domowego". Podeslala mi nawet jeden "obiady domowe" calkiem niezle przepisy
odkąd korzystam z portali kulinarnych , bardzo rzadko kupuje gazety z przepisami , musi mnie coś bardzo zainteresować abym kupiła , w sieci jest mnóstwo przepisów , i w życiu ich wszystkich nie przejrzę
Co racja to racja,wasze przepisy mi w zupełności wystarczą a i tak nie zdążę wszystkiego wypróbować,no i są one o wiele lepsze i ciekawsze niż w gazetach.Więc po co wydawać niepotrzebnie pieniądze.
odkąd korzystam z portali kulinarnych , bardzo rzadko kupuje gazety z przepisami , musi mnie coś bardzo zainteresować abym kupiła , w sieci jest mnóstwo przepisów , i w życiu ich wszystkich nie przejrzę
Które czasopisma kulinarne kupować?
Obserwuj wątekOdp: Które czasopisma kulinarne kupować?
lara1908
uwielbiam czytać
Odp: Które czasopisma kulinarne kupować?
misia53
Najlepiej NIE, tam na ostro gotują
Peggy Brown
Chociaż kupiłam ostatnio kilka numerów "Przyślij przepis"(taka mała gazetka w formie broszurki, kosztuje grosze), było parę fajnych potraw, które na stałe zagościły w moim domowym menu.
majgrz11maja
ptychu
Odp: Odp: Które czasopisma kulinarne kupować?
Natala1210
Co racja to racja,wasze przepisy mi w zupełności wystarczą a i tak nie zdążę wszystkiego wypróbować,no i są one o wiele lepsze i ciekawsze niż w gazetach.Więc po co wydawać niepotrzebnie pieniądze.
zbysiowa