Jestem tego samego zdania, w okresie miedzywojennym naprawde bylo w Polsce sporo szyku, ktorego nie mozna bylo znalezc gdzie indziej. No ale potem wyszlo jak wyszlo i jest co jest
Była ponoć taka fabryka Kwasów Pitnych i Lemoniad Karpińskiego i całkiem możliwe że przed wojną się tym raczyli ( myślę,że kultura przedwojenna była znacznie wyższa -taka moja dygresja)
kwas chlebowy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: kwas chlebowy
misiol
https://gotujmy.pl/pieczen-wolwa-,przepisy,30021.html
Jest tez przepis jak zrobić kwas:
https://gotujmy.pl/kwas-chlebowy,przepisy,29644.html
szukajcie a znajdziecie...
Odp: Odp: kwas chlebowy
jagna
Odp: kwas chlebowy
dobry
Odp: kwas chlebowy
mediana
Odp: kwas chlebowy
dobry
kwas chlebowy
mediana