Zgodnie z moją wiadomością sprzed tygodnia informuje, że dzisiaj od godziny 8: 00 do 17: 00 elektrownia ma wyłączyć prąd na mojej ulicy. W związku z tym przez ten czas nie będę miała możliwości sprawdzania przepisów. Gdy tylko prąd zostanie włączony od razu zabiorę się za sprawdzanie dodanych w tym czasie przepisów.
Obiecuję, że wszystkie dzisiaj dodane przepisy zostaną dzisiaj sprawdzone i nikt nie będzie musiał czekać do jutra.
Wszystkich przepraszam za zaistniała sytuację.
zmieniono 1 raz (ostatnio 30 lis 2012 06:56 przez misia5)
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
Przekazuję informację na prośbę moderatorki Misia5 .
Misię dotknął ,, kataklizm" w postaci wyłączenia prądu i w związku z tym nie może działać. Będzie dostępna od ok. godziny 130 . Prosi byście się nie denerwowali opóźnieniami - potem wszystko nadgoni .
W pilnych sprawach piszcie do mnie postaram sie co trochę sprawdzać czy coś sie nie dzieje .
Misię dotknął ,, kataklizm" w postaci wyłączenia prądu i w związku z tym nie może działać. Będzie dostępna od ok. godziny 130 . Prosi byście się nie denerwowali opóźnieniami - potem wszystko nadgoni .
W pilnych sprawach piszcie do mnie postaram sie co trochę sprawdzać czy coś sie nie dzieje .
Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
Obserwuj wątekModerator ma prośbę albo coś do przekazania
misia5
Obiecuję, że wszystkie dzisiaj dodane przepisy zostaną dzisiaj sprawdzone i nikt nie będzie musiał czekać do jutra.
Wszystkich przepraszam za zaistniała sytuację.
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
zbysiowa
Uffff...
Odp: Odp: Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
misia5
Lepiej nie bo to, by była za duża strata
zbysiowa
Jak chcesz to ukradną
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
misia5
A co ukradli ją?
Odp: Odp: Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
zbysiowa
A zbysiowej nie ma?
Odp: Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
misia5
Odp: Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
misia5
Już jestem
Odp: Moderator ma prośbę albo coś do przekazania
Babciagramolka
Miłego dnia wszystkim życzę.