PS. To nie było moje wielkie marzenie ale zawsze bardzo chciałam miec swój zakład krawiecki i wkońcu udało się
Teraz to chciałabym bardzo mieć hafciarke.
zmieniono 1 raz (ostatnio 16 sie 2011 16:03 przez zuzi)
Witam serdecznie.Moim marzeniem jest wygrać z choroba nowotworową na którą choruję i trzy lata dzielnie walczę.Jest to moje największe marzenie.Pozdrawiam Basia
Basiu,rowniez zycze Ci DUZOOOO SILY i zdrowkaJestes bardzo dzielna
wtaj basiu walczysz juz tak dlugo ale napewno wygrasz nie poddawaj sie ja ze swej strony moge ci zyczyc duuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowia ipogody ducha uwiez w siebie pozdrawiam serdecznie zbynio1234
Witam serdecznie.Moim marzeniem jest wygrać z choroba nowotworową na którą choruję i trzy lata dzielnie walczę.Jest to moje największe marzenie.Pozdrawiam Basia
Basieńko wygrasz już wygrywasz bo jak sama powiedziałaś dzielnie walczysz oby tak dalej i wiesz że tylko w Tobie jest siła żeby zwyciężyć wszelkie choroby. Mocno trzymam kciuki.
To ja powiem nie o czym marzę dziś a to że życzę wszystkim zdrowia i uśmiechu na co dzień
Hmmmm,zdrowia dla męża(bo kiepsko)szczęścia dla synka i żeby mógł spełniać swoje marzenia,bo mamusia ma wszystko o czym marzyła Wspaniałą rodzinkę,reszta pomału się przyplącze,a takie marzenia typu nowa pralka czy jakiś łaszek...do zrobienia
O czym marzymy?
Obserwuj wątekOdp: O czym marzymy?
zuzi
PS. To nie było moje wielkie marzenie ale zawsze bardzo chciałam miec swój zakład krawiecki i wkońcu udało się
Teraz to chciałabym bardzo mieć hafciarke.
Odp: Odp: O czym marzymy?
Netka
Basiu,rowniez zycze Ci DUZOOOO SILY i zdrowkaJestes bardzo dzielna
zbynio12342
Odp: Odp: Odp: O czym marzymy?
cherry
margolata
Basieńko wygrasz już wygrywasz bo jak sama powiedziałaś dzielnie walczysz oby tak dalej i wiesz że tylko w Tobie jest siła żeby zwyciężyć wszelkie choroby. Mocno trzymam kciuki.
To ja powiem nie o czym marzę dziś a to że życzę wszystkim zdrowia i uśmiechu na co dzień
Odp: O czym marzymy?
basia4ab
gosiczek821
margolata
A jutro pomarzę o czym innym
cherry
evita0007