Ale pychotki przyrządziłyście, aż się głodna zrobiłam.U mnie dziś będzie grzybowo, bo tato wczoraj trochę nazbierał.Z podgrzybków będzie zupka a kurki do mięska.
W międzyczasie robię leczo do słoików na zimę a po południu kiszenia ogórków ciąg dalszy. Zrobiłam przed wyjazdem 15 słoików z przepisu Pyzy i po tygodniu spróbowaliśmy.Są rewelacyjne! Dzięki Izunia, po raz kolejny.Męża wysłałam na poszukiwanie liści dębu i robię następną porcję.Moja mama też będzie robić, choć zawsze robiła na swój sposób, to te Jej tak posmakowały, że też chce.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
msewka
W międzyczasie robię leczo do słoików na zimę a po południu kiszenia ogórków ciąg dalszy. Zrobiłam przed wyjazdem 15 słoików z przepisu Pyzy i po tygodniu spróbowaliśmy.Są rewelacyjne