Ale miałyście wczoraj pyszności, ale ja też nie narzekam.Zrobiłam z przepisu Berniki Aromatyczny kurczak.Przepyszny, a mięsko delikatne, że rozpływa się w ustach.Córka stwierdziła, że smakuje jak chipsy i nie mogłam jej wypędzić z kuchni podczas smażenia.Podałam z sosem, który jest w przepisie, ryżem i surówką z pekinki, białej rzodkwi, jabłka i marchewki.Polecam!
A jeszcze gratulacje dla Pyzy.Jej przepis został zamieszczony w broszurce i dostała super nagrodę przed świętami.Od razu, jak szłam koło kiosku, to poznałam buźkę Pyzy, a jak jeszcze dojrzałam mięsko, które robiłam w sosie śliwkowym i czerwone kluski śląskie z buraczka, to nie miałam wątpliwości.Nagroda w pełni zasłużona, bo mięsko i sos są na prawdę świetne.Gratuluję Pyzuniu!
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
msewka
A jeszcze gratulacje dla Pyzy.Jej przepis został zamieszczony w broszurce i dostała super nagrodę przed świętami.Od razu, jak szłam koło kiosku, to poznałam buźkę Pyzy, a jak jeszcze dojrzałam mięsko, które robiłam w sosie śliwkowym i czerwone kluski śląskie z buraczka, to nie miałam wątpliwości.Nagroda w pełni zasłużona, bo mięsko i sos są na prawdę świetne.Gratuluję Pyzuniu!