Msewko ja wkladam dobrze obrane(bardzo wazne) z odcietymi koncowkami szparagi do gotujacej sie wody z dodatkiem soli i cukru. Gotuje je pod przykryciem w zaleznosci od grubosci szparagow ok.15-20 min. Najlepiej jak wlasnie po kilkunastu minutach jednego wyciagniesz, odkroisz kawalek i skosztujesz czy jest dobry. A najlepiej by bylo gdybys pierwszy raz byla zaproszona na degustacje szparagow. U nas jutro swieto i dzien wolny od pracy, maz na wyjezdnym a ja zaprosilam 2 kolezanki na obiad i wlasnie podaje szparagi. Szkoda, ze masz tak daleko....
No właśnie-Szkoda!
Za 2 tygodnie jadę na szkolenie i w hotelu Europa wieczorem mamy mieć warsztaty kulinarne z szefem kuchni. Muszę mu zapodać temat i jeśli będą szparagi to może podpatrzę mistrza w akcji.Napiszę, czego się nauczyłam.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
No właśnie-Szkoda!
Za 2 tygodnie jadę na szkolenie i w hotelu Europa wieczorem mamy mieć warsztaty kulinarne z szefem kuchni. Muszę mu zapodać temat i jeśli będą szparagi to może podpatrzę mistrza w akcji.Napiszę, czego się nauczyłam.