Zrobilam udka z kurczaka w maslance z przepisu kontakt 1982. Byly bardzo smaczne.
Ja także, tyle że bez syropu klonowego (tak, jak Luna), a posypałam przed pieczeniem słodką papryką .Skórka faktycznie chrupiąca, aromat czosnku też powodował, że ciężko było czekać, aż się upiecze.Ja podałam z ziemniakami z wody i mixem sałat kolorowych.Wszystkim bardzo smakowało.
Przez 15 minut pod przykryciem piekłam w termoobiegu w 180 stopniach, a później po odkryciu ustawiłam grzejnik górny i dolny na 220 stopni .
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja także, tyle że bez syropu klonowego (tak, jak Luna), a posypałam przed pieczeniem słodką papryką .Skórka faktycznie chrupiąca, aromat czosnku też powodował, że ciężko było czekać, aż się upiecze.Ja podałam z ziemniakami z wody i mixem sałat kolorowych.Wszystkim bardzo smakowało.
Przez 15 minut pod przykryciem piekłam w termoobiegu w 180 stopniach, a później po odkryciu ustawiłam grzejnik górny i dolny na 220 stopni .