Ewcia - placuszki mega apetyczne, uwielbiam surimi, w dodatku z warzywkami i na cieplo! Mniam! Z pewnocia pogodzisz wszystkie obowiazki - jak zawsze to robisz My matki, niejednokrotnie niepokoimy sie i tesknimy za naszymi pociechami, kiedy gdzies wyjezdzaja, ale jak dobrze, ze szybko do nas wracaja . Moze to dziwne, ale mnie czasami brakuje takiej bieganiny, rutyna tez bywa meczaca, zwlaszcza na obczyznie. Pamietam, jak jeszcze, kilka lat tamu, zarywalam nocki i z utesknieniem wyczekiwalam kazdej wolnej chwili, zeby moc w pelni opanowac material sesyjny. A teraz, chcialabym choc na chwile do tego powrocic. Uwielbiam kiedy mozg mi pracuje na wysokich obrotach, a tutaj chyba zlapal zawieche
Udanej wycieczki corci zycze!
Dzięki Sarenko, za ciepłe słowa.Ja wiem, że masz rację, bo też czasami się zastanawiam, czemu te dni tak do siebie podobne tak szybko mijają.Gdy się uczyłam, każdy dzień a zwłaszcza weekend był inny, a teraz rutyna, tak jak piszesz.Ale z drugiej strony pomyśl nad tym inaczej.Czy wiesz ile osób chciałoby mieć takie rodziny , jakie mamy i taką rutynę? Ogólnie mamy dużo szczęścia, więc lepiej nie narzekajmy więcej.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
msewka
Dzięki Sarenko, za ciepłe słowa.Ja wiem, że masz rację, bo też czasami się zastanawiam, czemu te dni tak do siebie podobne tak szybko mijają.Gdy się uczyłam, każdy dzień a zwłaszcza weekend był inny, a teraz rutyna, tak jak piszesz.Ale z drugiej strony pomyśl nad tym inaczej.Czy wiesz ile osób chciałoby mieć takie rodziny , jakie mamy i taką rutynę? Ogólnie mamy dużo szczęścia, więc lepiej nie narzekajmy więcej.