Luna19 z tym filmowaniem to bardzo dobry pomysl ,sama bym poogladala i moze wreszcie wyluzowala kurczaka.Znalazlam zdjecia i opis w pewnym miejscu ale filmik byly lepszy.A moze znasz farsz z watrobek drobiowych ? ,jadlam kiedys takiego kurczaka i bardzo mi smakowal. A u nas w czwartek Dzien Dziekczynienia i bede piekla calego indora ....dzisiaj go przyprawie a jutro do piekarnika do tego pataty i surowka z czerwonej kapusty z jablkiem...mniam...
Elzbieta napisz prosze jak przygotowujesz indyka. Kupilam indyka ktory ma przeszlo 5 kg. i teraz zastanawiam sie czym mam go nadziac, jak dlugo go piec i w jakiej temp.?
Indyk w całości
Obserwuj wątekOdp: Odp: Indyk w całości
luna
Elzbieta napisz prosze jak przygotowujesz indyka. Kupilam indyka ktory ma przeszlo 5 kg. i teraz zastanawiam sie czym mam go nadziac, jak dlugo go piec i w jakiej temp.?