A ja mam dziś wolne i muszę wstać,żeby wypchnąć Patkę do szkoły,.bo w przeciwnym razie zamuli i się nie wygrzebie na czas.
A muszę zrobić zakupy -prezenty gwiazdkowe chrześniakom, bratankom moim i Andrzeja.A jeszcze dla siebie kilka drobiazgów , no i fryzjera koniecznie muszę odwiedzić.Jak starczy sił to wieczorem wstąpię na jednego, bo jeszcze teść do nas przyjeżda do lekarzy.To z rana .W końcu do pracy nie idę, to nie muszę się pod biurko chować.
To ja z wami jednego i pedze do kuchni bigos gotowac....Ewcia ja juz wczoraj bylam u fryzjera i nawet kupilismy sobie prezent nowe talerze i serwis do kawy a ze o dzieciech myslimy ...to wzielismy tez dla corki Zostal jeszcze syn i tesciowa i maz Podoba sie Wam bo nam tak, wiec
Doro zestaw śliczny.Wzór delikatny, nie przesadzony, za to stylowy.
Ja swój bigos już od 2 tygodni mam w zamrażarce.Kupiliśmy prezenty dla czwórki dzieciaków.Tylko dla swojej córki póki co brak mi pomysłu i dla domowników.
Poza tym córka ma dyskotekę mikołajkową dzisiaj i "zleciła" mi kupienie a to spinki pod kolor tuniki, a to innych dodatków i jeszcze spożywka, i ręce do kolan a ja padam z nóg.Za godzinę muszę pędzić z nią do dermatologa, więc znów nie odpocznę.A i teść będzie u nas do wieczora.Póki co siedzi sobie z moim tatą, ale jak się obrobię ze wszystkim to muszę mu też potowarzyszyć.
A wieczorem to się chyba napiję
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: O)
msewka
Doro zestaw śliczny.Wzór delikatny, nie przesadzony, za to stylowy.
Ja swój bigos już od 2 tygodni mam w zamrażarce.Kupiliśmy prezenty dla czwórki dzieciaków.Tylko dla swojej córki póki co brak mi pomysłu i dla domowników.
Poza tym córka ma dyskotekę mikołajkową dzisiaj i "zleciła" mi kupienie a to spinki pod kolor tuniki, a to innych dodatków i jeszcze spożywka, i ręce do kolan a ja padam z nóg.Za godzinę muszę pędzić z nią do dermatologa, więc znów nie odpocznę.A i teść będzie u nas do wieczora.Póki co siedzi sobie z moim tatą, ale jak się obrobię ze wszystkim to muszę mu też potowarzyszyć.
A wieczorem to się chyba napiję