Popieram.Ja zostałabym przy komentarzach.To nie jest anonimowe i wiarygodne.
I ja się dołączam... albo przynajmniej żeby nie wiem, może ile gwiazdek się dostanie tyle punktów? znaczy się jedna gwiazdka równa się jeden punkt? Wtedy chyba wszyscy bardziej by się starali...
W każdym razie Kasandra6 dalej szaleje:
Składniki
*
* Strona główna > Pierniczki wyśmienite
* Zarabiaj więcej - nowe oferty
pracy!
* Wakacje za granicą taniej niż w Polsce!
* Perfumy i biżuteria dla prawdziwej kobiety!
* Pierniczki wyśmienite
https://gotujmy.pl/pierniczki-wysmienite,przepisy,41945.html
Ja myślę ,że Ona już więcej tego nie zrobi. Fakt,że na początku byłam zafascynowana podawanymi przez nią przepisami a teraz wiele jest naprawdę świetnych ale co niektóre to naprawdę na siłę wg. mnie pisane.Więc moja rada :lepiej mniej a porządnych a nie dużo byle jak.Oczywiście można się ze mną nie zgadzać.W komentarzu do przytoczonego przepisu Kasandra napisała,że prosiła o niedodawanie tego przepisu,ale jak widać nie poskutkowało więc dajmy już spokój temu co było dotąd.Dajmy drugą szansę,myślę że wszystko będzie dobrze.W przypadku innej koleżanki to nie widzę szans na poprawę.
Mam dosc glupich przepisow
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp:
msewka
Ja myślę ,że Ona już więcej tego nie zrobi. Fakt,że na początku byłam zafascynowana podawanymi przez nią przepisami a teraz wiele jest naprawdę świetnych ale co niektóre to naprawdę na siłę wg. mnie pisane.Więc moja rada :lepiej mniej a porządnych a nie dużo byle jak.Oczywiście można się ze mną nie zgadzać.W komentarzu do przytoczonego przepisu Kasandra napisała,że prosiła o niedodawanie tego przepisu,ale jak widać nie poskutkowało więc dajmy już spokój temu co było dotąd.Dajmy drugą szansę,myślę że wszystko będzie dobrze.W przypadku innej koleżanki to nie widzę szans na poprawę.