Z czego lepiej zrobić dobry sos czosnkowy?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Z czego lepiej zrobić dobry sos czosnkowy?

msewka
  • msewka

  • Posty: 4190
  • Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Paola napisał(a):

msewka napisał(a):


W tym sosie który jadłam był też na pewno miód.

Jak najbardziej można dodać do musztardy i soku z cytryny łyżeczkę płynnego miodu. To zrównoważy kwaśność i ostrość.
A ten sos, co Ci powyżej opisałam, choć w zbliżeniu był do tamtego podobny ?

Muszę wypróbować ten sos.Póki co stworzyłam własną kompozycję.Podałam w przepisie na Talerz letni rozmaitości/

Odpowiedz na/ edytuj Z czego lepiej zrobić dobry sos czosnkowy?