misia53 napisał(a):45Kazik napisał(a):misia53 napisał(a):z naszego kościoła wody święconej nie napiłabym się! ani kościelny , ani ksiądz nie w moim typie! a zamuliło mnie przez te przepisy! W ramach zdrowodnych zabiegów 25g spirytusu zalecam Kiedy ja ten spiryt wlałam do ciasta i teraz tak pojadam, że coraz większe mam smaki., nie wiem czy dla gości zostanie... dla gości proponuje takie ciasto bez dodatków smakowych
45Kazik napisał(a):misia53 napisał(a):z naszego kościoła wody święconej nie napiłabym się! ani kościelny , ani ksiądz nie w moim typie! a zamuliło mnie przez te przepisy! W ramach zdrowodnych zabiegów 25g spirytusu zalecam Kiedy ja ten spiryt wlałam do ciasta i teraz tak pojadam, że coraz większe mam smaki., nie wiem czy dla gości zostanie...
misia53 napisał(a):z naszego kościoła wody święconej nie napiłabym się! ani kościelny , ani ksiądz nie w moim typie! a zamuliło mnie przez te przepisy! W ramach zdrowodnych zabiegów 25g spirytusu zalecam
z naszego kościoła wody święconej nie napiłabym się! ani kościelny , ani ksiądz nie w moim typie! a zamuliło mnie przez te przepisy!
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Glumanda
I najlepiej serwowac je z kieliszkow